• DjDano
    Ez mind szép de azt nem túlzás kijelenteni, hogy a felhasználók 90%-nak ezekre abszolút nincs szüksége! Csak 2 dolgot emelek ki, torrent kliens: Az uttorrent mint kliens verhetetlen, mi szükség van böngészőbe építettre?:... E-mail kliensnek a böngészőben szintén semmi értelme, akinek kell kliens az telepíti a megfelelő tudású Thunderbird-öt/Outlookot vagy mint pl én a webes felületen küldi a leveleket...

Ma én is szemügyre vettem az Opera 10.5 alfa változatát szép és gyors de olyan alapvető dolgoknak nem felel meg ami egyszerűen kizárja azt, hogy valaha is tömegböngészővé váljon.

1. Bonyolult és ésszerűtlen beállítások
    2. Keszekusza kezelőfelület
    3. Túl sok benne az olyan dolog amit egy "hardcore" user üdvözöl, viszont egy átlagfelhasználót inkább elriaszt, ez az első kettő pontra is határozottan érvényes.

Én nem vagyok egy számítástechnikai analfabéta, de belekerült elég sok időbe mire minden funkciót és beállítást elővarázsoltam illetve átvarázsoltam arra, ahogyan az nekem megfelelő. Ráadásul a tabok címsor feletti elhelyezése kifejezetten zavar... (Tudom alul , jobb és baloldalon is elhelyezhető de ez is csak egy olyan funkció amit a többség tutira nem használ...)

Tehát a Firefox sokkal egyszerűbb/ésszerűbb kezelőfelülettel, beállítási lehetőségekkel rendelkezik, híján van a "hardcore" funkcióknak, ugyanakkor maximálisan testre szabható és bővíthető annak fényében , kinek mire van szüksége :)