• caprocorno
    Van egy öreg 1,7-es gépenm 1GB ramal, egy kopasz XP-vel, amit nem használok másra, csak arra, hogy ha olyan géppel lepnek meg, amit még csak elindítani semlehet, és a gazdája azt mondja rakjam újra az egészet, nincs rajta semmi fontos, akkor ebbe a gépbe szoktam betolni a vinyót, nem kínlódok vele, és leformázom ebben. Nos erre föltettem a legújabb Chrome-ot és a legújabb Firefoxot. Természetesen mindkettőt elindítottam, hogy a kezdeti lépéseken túl legyünk, egyiket sem állítottam alapértelmezettre. Restart után, mikor már 0 volt a processzorhasználat, indítottam mindkettőt, ezt kétszer egymás után megcsináltam, első alkalommal a FF-ot elsőként, másodikként a Chrome-ot,utánna fordított sorrendben. A sorrend nem változtatott az eredményen. Veboldal betöltése nélküli (nincs kezdőlep) indulási idők: Első indítás: FF=9s; Chrome=3s második indítás: FF=3s; Chrome=1s (de akár nullát is írhattam volna) Ezután beállítottam kezdőlapnak az origót, azon elég sok minden van, az oldal teljes betöltődéséi gmért idők: FF=9s; Chrome=4s Mindkét böngészőt frissen telepítettem, kiegészítők és skin nélkül.