• Balumann
    Sanyix, én is használtam majdne 1 hónapig Operát (akkor a Firefoxom valamiért rendszeresen összeomlott, de újabb verzióval megoldódott), és én is találkoztam jópár oldallal, ami nem jól jelent meg, míg Firefoxban tökéletes volt, ez kb. 1 éve volt. Webfejlesztésre kellett oldalt csinálnom, Operában egyszerűen nem volt hajlandó normálisan megjeleníteni az oldalt, míg IE 8 -ban és Firefoxban és normális volt... ami valóban az én hibám is, de LOGIKAILAG nem lett volna oka rosszul megjeleníteni, kizárólag az jelenítette meg rosszul. Linket nem fogom tudni adni, mivel már nem azt használok, s nem is emlékszem melyikkel volt probléma.

Kompatibilitás szempontjából szerintem a Firefox a legjobb, egyéni véleményem szerint mindennapi használatra is (kompatibilitás, testreszabhatóság, stabilitás, egyszerűség, stb.). Pluginekkel sok praktikus dolog bele is vihető; Adblock, Időkép időjárás jelentője, linkszövegek linké alakítása, Flashgot, download helper, stb... Ráadásul beállítás lementhető, win reinstell után is csak vissza kell másolni a dolgokat, és megy minden ^^

Persze biztos jó az Opera, meg Chrome is, attól függ kinek mire van igénye, illetve mit szokott meg.