A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
260 ora, az mar derek! :)
Nemreg kezdtem el az elite-et olyan lvl 53 kornyeken. Itt esett az emlitett legendary meg a recept. Mar volt egy-ket boss, aminel mar ereztem rendesen a torodest! :D
Alapvetoen az a gondom, hogy meg nem igazan erzem, hogy melyik inventory slot-ra milyen statokkal rendelkezo dolgokat erdemes hasznalni.
Pl. Diablo 3-nal a 2 gyuru es az amulett, valamint a kesztyu es bracer egyertelmuen a DPS novelesere valo item-ek, ezeknel arra erdemes torekedni ,hogy minnel nagyobb DPS-t ado statok keruljenek rajuk. Nem tudom, hogy valami hasonlo van-e ebben a jatekban.
Hajlamos vagyok - valoszinuleg megszokasbol, mert mas hasonlo jatekoknal igy van - olyan targyakat magamra aggatni, amiken a 3 "fo stat ?" (Physique, Cunning, Spirit) mindegyike szerepel, lehetoleg minnel nagyobb mennyisegben. Van egy olyan erzesem, hogy ez nem annyira jo otlet. Erzem sokszor, hogy boss-oknal kene a plussz resist, de valahogy nem akarodzik olyan targyakat felvenni, amiken fokent csak resist-ek vannak. Valamint, lehet, hogy idonkent a 3 main stat allando halmozasa helyett direkt, a sebzest novelo dolgokat kellene elonyben reszesitenem.
Kellene valami leiras, hogy hogyan erdemes gear-elni a karaktert, vagy nem is tudom. Esetleg build videokban megnezni ,hogy masok milyen statokat preferalnak.