A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
  • Sunrider924
    Udv
    nem irsz ostobasagot, velemenyt irsz, a sajatodat, ez rendben van. A tiedre valasozlva en is megirom az enyemet:
    A tortenet old school stilusban van talalva, kell olvasni a lore bejegyzeseket, amiket a jatekban haladva folyamatosan talalsz(es meg xp is jar erte). Nekem ez igy megfelel, bar az kicsit zavar hogy a questleirasok is pont olyan kodosek, az iranyt megadjak aztan kellemes keresgelest...
    A zene az tokeletes, nekem csak hidegrazos, filmzene, nem egy akarmilyen oszevissza trallala, ez nagy piros pont.
    Grafika az felemas, a sok efekt miatt sokszor nem latom hogy kit utok/lovok a tomegben es azt se ha az orom elott ut engem egy noble aparition.... nekem tul sok a csilivili a harcban, tul keves a karilapon.
    Bossok(star mob) idegesitoek, marmint amikor kifogom hogy 2-3 jon egyutt es mindegyik kurvagyors(fast), ramront(charge) a terkep tulsofelebol es lestunol, es mire kijovok stunbol jon a tarsa, ultimaten ez mar nem fasza.
    A reflektes mobnal meg egyszeruen csak kapjak be a fejlesztok, nincs idom lereagalni es maris pofan lottem magam...ja ize battlrmagem van PRM/Devastation build( a la Alkaizer)
    Nekem nem volt zavaro az ismetlodo palyaelem, eleg nagynak erzem a jatekvilagot neha mar farasztoan nagy ha minden zegzugot meg akarok nezni a secret area/crumbling wall/hidden stash megtalalasahoz. Van beloluk jo boven. Pozitivum
    Loot: ugyanaz a marhasag mint a vanila diabloban, van loot de nem a te karidnak........ nonszensz. Lvl 73 battlemagem olyan salata gearben mint a szivarvany, kis kek kis zold ott kis sarga, sehol egy lila. Nem igazan potyog a legendas, ultimatere jutva kb 10 drb esett eddig, amibol 1 volt a karimnak valo, halistennek sz@rasig vagyok demolitionist/saman cucokkal, fasza :S
    Valahol ez is az oka hogy nem igazan megy meg az ultimate, mert kellene mar gear is, resi hijjan megkefelik a szamat a star mobok es akkor hol van meg a nemezisfarm.
    Jobb hijjan elkezdek masik karit a saman totemes josag lehet kevesbe gear igenyes, prm battlemage eleg magas a skilltresholdja, Alkaizer kaliberu jatekos betolja vele ultimate hardcoret(megtortent, vegigjatszotta a jatekot) de atlagos mezei jatekos surubben harap a fube mint ami jolesik.
    Apropo fubeharapas, kicsit eroltetett dolog ez a meghalasnal a varosban ebredsz es kutyagolj vissza az egesz terkepen keresztul ha nem nyitottal portalt magadnak a kozelbe mielott megfekudtel. Olvastam hogy a fejlesztok reszerol ez szandekos, szerintem lehetne valaszthato.
    Nagy negatvum rogue-like dungeons a la Steps of torment/Bastion of chaos: most komolyan napokig kellene farmoljak hogy legyen kulcsom es ha meghalok odabent akkor game over?? Megis mi indokolja ezt ha a loot ugyanolyan vacak odabent mint mashol odakint? nem beszelve hogy jo szar az ectoplasm drop, blood of chthun az meg csak lenne, de azok a kibaszott szellemek egyszeruen nem hajlandoak dropolni................................
    Masik nagy negativum a faction repu armor: loszar, nem er semmit. Pont. Augment/reci igen, armor/weapon nem.

TLDR ;megnezem a saman easy mode-ot inkabb aztan majd megirom ha az konyebb