• Sanzistift
    Az Opera a HTML kódolást szigorú szabályok szerint veszi, és nem enged annyi eltérést, mint a másik kettő. Ez a szigorú kódolás sok prociidőt megspórol, ezért lehet a leggyorsabb. Másrészt (ebből adódóan), ha egy oldal nem jelenik meg megfelelően Operán, akkor az oldal kódja még hibákkal van tele.
    Egyébként nem értem, neked mi nem működik, mert nekem megy minden, és nem csak itt. Itt most kihagynám azokat a (döglött) oldalakat, aminél fel van tüntetve, hogy az oldal csak IE alatt működik megfelelően.
    Röhej.

Ha pedig kifagyogat valami, akkor annak az okát nálad kell keresni, nem az Operában.
    Nem vagyok elvakult, de tudom, miről beszélek.

Az adatlapod alapján te max 25 éves lehetsz...
    Én akkor már 12 éves voltam.
    Mikor te 10 éves voltál, akkor én már túl voltam az első számítógépeimen, tudtam a DOS-t, és a BASIC már nekem megtapasztalt múlt idő volt.

Vanek úrhoz meg annyit csatolnék, hogy ha az oldal Operával működik, akkor menni fog mindennel.
    A kedves oldalkészítőknek illene már belefeküdni rendesen abba, amit csinálnak.
    Most már nagyon nem faja, hogy "hát ez nem tökéletes, de IE alatt megy" hozzáállással ócska, és sokszor hivatalos oldalak készülnek egy valag pénzért, mert az oldal készítője vagy kontár, vagy egyszerűen csak egy lusta dög.

Az én szakmámban kétfajta meló van. A jó, meg a szar.
    Középút nincs.
    Jó lenne, ha mindenki így gondolkozna arról, amit dolgozik, és akkor talán nem tartanánk itt, ahol most.

Én tudom, mitől döglik a légy...