Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • uv
    a dobgép pedig nagy találmány. rengeteg rockbandát is kisegített az elmúlt 30 évben (csak hát nem vallják be a kis sunyik)

A Nena szerintem is valami műlófasz (punknak viccből se nevezném), ám mindenképpen a jó eséllyel pályázhatna a "minden idők legunottabb énekesnője" címre. Némely videón épp csak nem kap elő egy párnát, hogy ledőljön szenderegni.

A szerző azt elfelejtett leírni, hogy a nagy rockervagányok igencsak nem voltak ellene a technikai újításoknak egészen addig amíg az egész zenészlószart megfelelően lehetett misztifikálni.
    A punk zene legnagyobb dobása éppen az volt, hogy azt mondta: Ezt én is meg tudom csinálni! (legfeljebb nem tekerek 20 percig egy szólót). A vén faszok meg erre felhörrentek, hogy miazmár, hogy itten mindenki nyűvi a gitárt irgum-burgum.

ahogy valamielyik ánglus zenekar frontembere mondotta vala, az alant csápoló közönségnek: Ezt a legtöbben sokkal jobban csinálnátok, mint mi, csak geci lusták vagytok!