Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Az "ismeretlen külhoni" előadók közül pl. teljes megelégedéssel hallgatok(-tam, -nék) Stabilizers-t, Vitamin Z-t, November Group-ot, DeFilm-et, Scary Thievers-öt, H2O-t, Dolphin Brothers-et (Ez a zenekar közel olyan kedves nekem, mint a Kaja'), Naked Eyes-et (na meg ők is)...
Amitől viszont odavagyok meg vissza az a Kajagoogoo, az Ellis Beggs & Howard, Limahl, a Talk Talk, a Thompson Twins (Babble), a Bronski Beat I és II,
a FGTH, a Pseudo Echo, a Duran Duran (Arcadia - Power Station - Robert Palmer), az ABC, az Art of Noise, az Information Society, a Double, a Comsat Angels, a RE-Flex, Howard Jones, a Dream Academy, a DM, a Camouflage, a Cause & Effect, a Clan of Xymox, a Cynditalk, a Device, a Jo Boxers, a Propaganda, a Real Life, a Style Council, a Classix Nouveaux, a Sigue Sigue Sputnik, a Cabaret Voltaire, Paul Young, Falco, Nena et cetera...
Te biztosan mindenevöbb vagy, pláne ha hozzávesszük az italós dolgokat, na azon a területen kriminálisan vagyok szelektálós.
Az italo dalokat ezért is Self selection könyvtrárba helyeztem...
Érdekesnek tartom a China Crisis, a Wang Chung, a Tuxedomoon, a Thatre of Hate, a Dali's Car, az Alien Sex Fiend munkáit is...