Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • mzsa
    ndmlovag a múlt héten küldött egy Kézi Chopin koncertet a magyar új hullám topikba, amiért azóta is nagyon hálás vagyok Neki, szóval nem tűnt el, csak lehet ide ritkábban látogat el.
    Sajnos nagyon sok 80's zenekart általában csak egy slágerrel azonosítják, pedig ha jobban megismernék Őket, biztosan találnának sokkal jobbakat is.

Említetted a Man Without Hats-nek a "Safety Dance" Kajagoogoo-nak a "Too Shy, vagy a Soft Cell "Tainted Love", az A-ha "Take on me" a B-52's "Love Shake", és így tovább.

És egy kis world music is ami kapcsolódik 80's évekhez: van pár (kedvenc) török zene kazettám, egy pár belőle digitalizálva is, még én hoztam 89-91 körül amikor voltunk Isztambulba, és 1 CD-nyi (mp3)Albám zeném is, ha érdekel pontosan utána nézek mik is vannak ezeken.

A Propaganda és a DAF szintén kedvencem, DAF-tól talán az összes album meg van, Propaganda tényleg kiadott egy dupla albumot 2010-ben "Secret wish" dupla album az 1985 album újra kiadása, nem mellékesen nagyon jó album.