4487
Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
#4081 Ez is egy jó lemez!
-
#4080 Ki az az Emilio?
És miért ki vele a Lottósorsolásból? -
#4079 Háj, skaccez! Vissza vagyok.
A hágé megint fura, ja. De addig szövegelünk itt, hogy kiteszi a szűrünk innen.
-
#4078 Figyelj má' - ez a hg megint furcsán viselkedik! -
#4077 Döntöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megalapítom az "Emiliót Ki a Lottósorsolásból" nevű mozgalmat.
-
#4076 35 mp... -
#4075 -
#4074 Egy 35 pm-es valamit én is láttam, de az nem az igazi...
Ha tudsz jobbat, megnézném/hallgatnám...hátha beugrik mi ez. -
#4073 Rájöttem: Etelközi Vata... -
#4072 Annyi infóm van róla, hogy elég sokat hallgattam anno, mikor még friss volt, valahol meg kell lennie egy kazin is, de azzal sokra nem megyünk (még a YT is van olyan).
Amúgy mi az E.V.? Egyéni vállalkozó? Annak nincs értelme itt... -
#4071 A "The Best Disco (In The World)" érdekelne még (flac/Ape)...aztán "csenden" leszek...egy darabig.
Ez igazából válogatás albumokon szokott előfordulni...pl. Euro Disco Mania 2, de hozzáférést még nem fedeztem fel...
Aztán van még egy számomra ismeretlen (legalábbis címről nem ugrik be) darab: Klaus & Klaus und Bruce & Bongo - Holidays Are Here Again
Erről valakinek valami bármi...akár infó? -
#4070 Nem Tyiálok.... -
Erre keveredtem.
Köszönöm...a "másikat" is (E.V.).
Érdekes, hogy minden gond nélküli volt a lejövetel...
Most aztán végképp tanácstalan vagyok a s.........com-mal kapcsolatban.
(Mondjuk én nem csináltam belőle se zip.-et, se rar.-t...majd ezentúl...)
-
#4068 -
#4067 Viszont a hg tegnap olyan furán viselkedett, ma meg sehol... Csak nem megint beTyiált? -
#4066 A netemmel is volt korábban baj, lehet az is beleszólt. -
#4065 Meglehet, bár én akkor sem tapasztaltam negatívumot - lehetséges, hogy éppen a "privát" jellegű használat miatt. -
#4064 Volt is akkor vele baj. -
#4063 Akkor ok. - csak azért írtam mindezt, mert úgy emlékeztem, hogy korábban panaszkodtál (máshol) a 4shared-re is. -
#4062 Semmi gond vele, mondom, megyeget. -
#4061 Nálam szépen fut, minden feltöltésem megvan és aktív is... igaz, én úgy használom, hogy a feltöltéseim nem publikusak, vagyis a keresők nem találnak rájuk - csak azok tudhatnak róluk, akiknek megadom egy (vagy több) adott fájl letöltési linkjét. -
#4060 [URL=http://shareplace.com/?66FF73E75]Heigh Ho 12"[/URL]
Arra az esetre, ha erre keveredsz mostanában. -
#4059 megyeget -
#4058 A 4shared szépen "muzsikál". -
#4057 Fußgänger -
#4056 van baj... -
#4055 Ha mondasz egyet...
Momentán feltoltam neked a s........com-ra, de egy érdekes eset kapcsán megnéztem a neked szánt dalt...valami borzalom, hogy mi jött le...csak a vlc ismerte fel (mondjuk az a zsíroskenyeret is lejátsza), de hogy milyen formátum az nem derült ki számára, holott én APE-t tettem fel...Kész szerencséje gépemnek, hogy nem löktem ki az ablakon...megnéztem több feltöltő helyet...nem fogod elhinni, de semmi...
Nem tudom mi van...vagy én vagyok hülye, vagy a szolgáltatóm (azon mondjuk nem csodálkoznék), vagy nemtom....itt tartok...
HELP!!!!
-
Etelkozi Vata #4054 Fel tudnád tenni nekem a Fussgangert valahová?
Ezer éve keresem, de sehol... -
#4053 Úristen, higany vagyok!!!
Miért most kell megtudnom? Ahhh... Mindent értek! -
#4052 ..."abban az esetben".
Kalózkodásos és/vagy házi barkács nem... -
#4051 Kicsire nem adunk. -
#4050 Kaziból lossless...aligha. Csak abban az esetben, ha egy nagyon jó frekvenciaátvitelű és alacsony jel/zaj viszonyú deck (pl. Nakamichi), egy nagyon jó kazetta és hanglemez, mint forrás együttműködésével készült felvételről lenne szó. -
#4049 Olyan, mint te. De, ha vegyjel lenne, azt nagy kezdőbetűvel írtam volna. -
#4048 MÁS!!!
Tudná nekem valaki prezentálni Bruce & Bongo-éktól a "Hi-Ho" című dalt?
Nincs a "Geil Album"-on, asszem kislemezen volt. (A Geil-hez szeretném hozzádobni.)
Flac/APE érdekelne. A megszokott helyre szeretném kérni.
Jah...a Divine Self Selected jól sikerült! THX!
-
#4047 Milyen higany?
-
#4046 Aki akarja bátran véleményezheti...
Szerintem nagyon rendben van!!!!!!!!!! -
#4045 A remek jó kis dalocska -
#4044 A Propaganda egy darab 2006-os single-jére gondoltam, csak nem emlékeztem a pontos időpontra...de most utána néztem.
A Secret Wish a 25 éves dupla kiadás...ezen nincs nagy változás, node a 2006-os dal...hmm...hmm
Kár, hogy a '90-es albumból nem készült valami "Limited Edition"...asszem ekkor már Claudia Brücken nélküli a zenekar...
..."Valley of the Machine Gods"...- 2006
------
Vicces, hogy sem a "Tainted Love"-ot, sem A "Take On Me"-t, sem a Love Shake-et nem bíííírom.:)
---------
Általános kérdés:
Lehet kaziból elfigadható minőségű lossless-t gyártani?
Az albán érdekas lehet...(shareplace.com)
------
A mi lovagunkkal sikerült összerúgnom a port... -
mzsa #4043 ndmlovag a múlt héten küldött egy Kézi Chopin koncertet a magyar új hullám topikba, amiért azóta is nagyon hálás vagyok Neki, szóval nem tűnt el, csak lehet ide ritkábban látogat el.
Sajnos nagyon sok 80's zenekart általában csak egy slágerrel azonosítják, pedig ha jobban megismernék Őket, biztosan találnának sokkal jobbakat is.
Említetted a Man Without Hats-nek a "Safety Dance" Kajagoogoo-nak a "Too Shy, vagy a Soft Cell "Tainted Love", az A-ha "Take on me" a B-52's "Love Shake", és így tovább.
És egy kis world music is ami kapcsolódik 80's évekhez: van pár (kedvenc) török zene kazettám, egy pár belőle digitalizálva is, még én hoztam 89-91 körül amikor voltunk Isztambulba, és 1 CD-nyi (mp3)Albám zeném is, ha érdekel pontosan utána nézek mik is vannak ezeken.
A Propaganda és a DAF szintén kedvencem, DAF-tól talán az összes album meg van, Propaganda tényleg kiadott egy dupla albumot 2010-ben "Secret wish" dupla album az 1985 album újra kiadása, nem mellékesen nagyon jó album. -
A Man Without Hats-nek a "Safety Dance" olyan, mint a Kajagoogoo-nak a "Too Shy"...xxx