Oldies Music 1.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
nekem 11.0.0 (build 1) pro verzió van.
Tehát azt akarod mondani, hogy az írás során hozza egy szintre a dalok hangerejét?
Mert ez igen egyszerû módja lenne a "konszolidált" hangzás eléréséhez. A hangerõszabályzó folyamatos izgatásának elkerülése nagyon jó lenne...
Végül is az történne amit a Nero "valahány" esetében tapasztalni véltem!?
Ott rájöttem a módjára, de nem lehet ú.n. közös nevezõre hozni a dalokat.
A lényeg (ha jól mondom), hogy (egy adott dal esetében) saját magához képest %-os, vagy dB szintû normalizálást lehet végre hajtani a dalon...vagy valami ilyesmi...
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Ugyan nincs semmilyen ismeretem a témában, de a vágásra is magamtól jöttem rá (bár az szerintem nagyságrendekkel egyszerûbb mûvelet "normalizálásnál") a Cool Pro 2 esetében...
Ha nem sikerül elõre, majd sikerül 20.-ra :)
Hajlandó vagy idõt áldozni rá?
In Lak\'ech Ala K\'in
Sajnos csak zene, de hallgatása közben jól megnézhetõ a fantáziadús borító <#papakacsint>#papakacsint>
The Last Day
az érti...
Azért kiviláglanak a "Fehér Tollak" :)
A boldog békeidõkben én is rendelkeztem eme kiadvánnyal....
In Lak\'ech Ala K\'in
Kaptam ugyan akkortájt válaszokat, de még mindig nem egyértelmû...
Tehát, ha különbözõ veszteség mentes albumok különbözõ dalaiból saját válogatást óhajtok csinálni, könnyen elõfordul, hogy a számok nem egyforma a hangerejük meg, aki ért hozzá tudja mi.
A kérdés: van-e olyan "módszer" ami ezt a problémát orvosolja?
Asszem ez a normalizálás. Viszont Wescone határozottan nem javasolja....legalábbis a normalizálást. <#nemtudom>#nemtudom> <#confused>#confused>
Korábban mintha azt tapasztaltam valamelyik Nero-nál, ha mást nem is, de a hangerõket egyszintre hozta...
Mit gondoltok?
Esetleg valami javaslat saját (v.m.) válogatás CD készítésére?
(mp3-ban már remekelek...jól megy a hangerõ kiegyenlítés...)
Mivel nekem õk világverõ kedvencek, fõleg a Nick Beggs féle, nem nagyon szoktam róluk negatív dolgokat mondani - a "Too Shy"-t nem számítva...:)
Igazából a 2007-es album piszkál engem....
A "Gone TO The Moon".
Na ez nagyon nem sikerült.
A Nick Beggs házi performance-án kívül hivatalon képi anyag nem is nagyon jelent meg: ez a "Rocket Boy".
Talán ez és a "The Last Day" hallgatható viszonylagos fenntartások nélkül.
Az album az 1984 felállásban készült, tehát Limahl nélkül...
Abban reménykedem, hogy ez a lemez valami kísérleti darab lehetett...
Talán ennek bizonyítéka, hogy (ha jól tudom) nem jelent meg hanghordozón...mp3-ban volt letölthetõ egy ideig a kajagoogoo.com-ról...
A teljes újraegyesítés után, 2009-ben kiadtak két EP-t.
Limahl jól énekel és a zene is jó...
Tulajdonképpen a fagyi visszanyalt...korábban Limahl nélkül tetszett jobban a banda, most meg....
Remélem a továbbiakban legalább olyan jó dolgokat fognak mûvelni, mint amilyen a "Death Defying Headlines" címû munkájukon hallani...
(Létezik ennek egy "Dance Remixes" kiadása is, de azt még nem hallottam.)
Én is ismerem...
"When Your Heart Is Weak", "Just Around A Corner"? hmm?
A zenevadászatom hajnalán, amikor még "hisztérikusan" töltöttem le majd minden elém kerülõ albumot...õk is áldozatul estek...
Azóta már lehiggadtam (vagy nem) és már csak a leválogatott maradványa maradt meg a korabeli mennyiségnek.
Az esszencia...az remek...
imo :) science fiction is science fact
(Érdekes hang, igen jó zene....)
Norvég underground zenekar. Zenéjükben található világ zenei elem IS!!!
Anyanyelvükön éneklenek. Nagyon érdekes zene...
ízelítõ
lemez is BR/Turatti meg...aki kell.
pl.:
Azt, hogy DH nem is énekelt, azt is az SG-s ittlétem allatt tudtam meg...
tõle, de nem korabeli volt...az nem annyira tetszett.
A '80 körüli Goody Two Shoes kimondottan tetszik...
Nem emlékszem erre az Arena koncertre - hogy láttam volna a TV-ben.
Talk Talk-ra és Level 42-ra viszont igen...pl. onnan lett egy kicsit kedvencem L42....na nem nagyon, mert a kései dalok teljesen rosszak voltak...nekem.
Én mondtam, hogy szeretem az italo-t...úgymond "szelektive".
Ez Popular Front is valami italo-synth kombináció.
Nem Albert One-t takarja a Jock Hattle (Band)?
(és a tiszteletbeli negyedik helyen Depeche, Duran.)
Én még voltam a PeCsa Csillagfény discoban amikor még nem szerették egymást a Duran - és a DM rajongók (én a középutat választottam a FGTH-al, mert mindkét táborban voltak barátaim).
De ezt csak azért írtam, mert a Duran történelmet írt az 1985 "Arena" koncerttel, amit ha jól emlékszem viszonylag hamar leadott akkor a magyar Tv, és teljesen új volt akkor.
A képi megoldások, a dalok tökéletesen voltak, még úgy is, hogy nem adták le az egész mûsort, csak a dalokat, és néha nem értettem, hogy mik voltak a "film" bevágások, pl. a végén amikor a nõk korcsolyáztak az arenában.
Pár éve megvettem a DVD-t, hasonló élmény volt, mint 20 éve, talán még jobb is a még tökéletesebb hang, és kép, és a mûsor teljessége miatt.
Még így 25 év elteltével is úgy érzem ez a mûsor ma is teljesen megállná a helyét, egyszerûen nagyon jó szó rá a tökéletes.
Kicsit elõbb (1984-85 körül)szintén leadta a magyar TV Adam and the Ants "Prince charming revû" mûsorát (youtube-on fennt van az egész), bár sokkal egyszerûbb, "sima" koncert, de az is meghatározó volt nekem.
Egy dalt ma is megigényelnék, ezúttal egy jobb mp3-as is megfelel.
A Popular Front "Terrorist Attack" címû száma érdekelne...
A tegnapi hely ma is jó lenne...remélem.
Köszi elõre is.
Az a szerencse, hogy kicsit sem vagyunk rászorulva ezekre a "zenékre".
A "Tarzan Boy"-t az idejét sem tudom mikor hallottam utoljára...
Sajnos, amint észrevettem, mostanában elõszeretettel "lökdösik" fel a csúcsra az ilyen vinnyogó, nyögdécselõ, fataró hangú- és viselkedésû selejteket... és a fiatal generáció nagy része (de nem csak õk) "eszi" õket - ilyen szintû ízlésficamot, nemi identitás zavart sosem tapasztaltam eddig.

In Lak\'ech Ala K\'in
Az Ubiquitous Synergy Seeker-nek, mint nálam mindenkinek, megint csak külön története van.
Valaha egyszeres all-star válogatott baseball játékos (valamint edzõ, bíró, klubelnök, manager, satöbbi) voltam, és mint a sportág szerelmese, PC-n is alkalmasint szívesen játszom ilyen játékokat.
A legújabb baseball játékban volt egy betét zene, amit még korábban soha nem hallottam, de a játékban többször is felcsendült és végül a fülembe mászott.
Kinyomoztam, hogy az USS Antivenom címû számáról van szó.
Ezt követte a teljes album youtube-on való meghallgatása, majd megszerzése...
Stílusilag nem sorolom be õket sehova, mert nem értek hozzá...
Kortárs zene, meglehetõsen egyszerû, inkább samplerelt, semmint hangszeres zene, de van benne valami...
Nem tom, hallgassatok bele, kell vagy fél perc mire a nóta beindul, de akkor egész jó lesz...
USS Antivenom
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC