Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Tyia
    Szép Napot!

Akkor kezdődjék az év utolsó előtti hete...

Kicsit visszatérnék egy tegnapi eseményre:

X-Factor

Igazából rendszeres nézője nem voltam ennek a szériának sem!, de azért nem lehetett (könnyen) kikerülni.
    Azt gondolom, hogy a mostani nyertesnél már csak Uhrin Benedek van mélyebben, de Ő legalább vicces (bár Ő ezt nem tudja)

Kérdezem én ez a fószer hol van pl. Sipos F. Tamás, Hevesi Tamás, Kovács Ákos... stb. szintjéhez képest.

Amikor Barna Gergő kiesett (még a leges-legelején) éreztem, hogy itt valami rettenetesen selejtes társaság verődött össze.
    (Pl. A Rocktenors elől "sírva" menekültem...)

Az előző szériában volt legalább egy őstehetség, de itt csupa középszerű fürdőszobarigó próbált meg énekelni.

Az X-Factor nevű csont ebben az országban már lerágodott.
    Remélem azért még lesz vagy három adag, hogy egy-egy varjú, vagy holló is benvezhessen...Go birds!

Végül is a műsornak otthont adó csatornának tökmindegy ki a franc nyer, az sms-díjakból bejövő lové füldugót és vakszeműveget "növesztett" a kérdéses szervek elé, vagy bele:)

Összegzés képpen elmondható(m) a leendő nyerteseknek ill. bármilyen hozzátartozóiknak nincs más dolguk, mint jó mélyen belenyúlni a gatyózsebbe és annak beltartalmát az éteren keresztűl jól eljuttatni a megfelelő helyre.

Nesze neked tehetség!

Csoda-e, hogy a kicsit is kifinomultabb izlésű hallgatóság sorba lökdösi ki a TV-t az ablakon?

Hú, de csudi jó volna, ha a Rocktenors menne az Eurovisio-s dalversenyre, vagy mi az...legalább nem kellene idegeskedni, hogy senki nem szavaz ránk a döntőben, mert tuti biztos kiesnének a selejtezőben...