Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Köszönöm, hogy megtiszteltél minket!
Magam részéről ezt a Top 10 listát figyelni fogom.
Alkalmanként az est.hu kritikáit/ajánlatait szoktam átnézni...nem nagyon szokott tetszeni...valszeg az én zenei izlésem és -igényem kissé lemaradt; ez a topik világosan kifejezi ezt.
És nem vagyok egyedül, de sokan sem. Egyik sem baj.
A mai modern (nem mainstream) zenei vonulatok közül a downtempo jön be úgy ahogy. Én mindig híve voltam a nem vastag zenének. Kicsit elnyújtott, de mégsem éteri. Nehéz megfogalmazni.
A két általad megnevezett 3 előadó/"zenekar" közül Björk nevét ismerem (nemrég beszéltünk róla az "Izland Wave" kapcsán).
Az a baj, hogy Ő és általában a női előadók kimondottan zavarnak, és néha amint meghallom legszivesebben a falon is átfutnék. Ez persze nem jelenti azt, hogy Ő(k) rossz(ak) lenne(nek)...Sőt.
Nem vagyunk egyformák.
Az M83.
A "Midnight City" című dala, ha nem volna az emberkínzó magas szintifutam egész hallgatható lenne. Még a fátyolos énekhang is felefér.
A 'futamtól eléggé mesterkéltnek tünik. Amit még ragozhatnék, de mivel jószándékkal érkeztél; nem teszem.
Egy másik M83 dalt is meghallgattam: "Amerika" címmel.
Ez szerintem nem az új albumról való.
A video képi megoldása elég jóvolt....
Nézdd el nekem a mondataimat; Kajagoogoo-n szocializálódtam:)
(majdnem)Biztos vagyok benne, hogy Exsy és a mi Lovagunk oda lesz...