Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Nézz már körül, ha már magadba nézni nem vagy képes!
"Az biztos, hogy eljutottunk a "árnyék-házigazdaságtól" a "majdénmegmondommitcsinálj-gazdáig"."
Erre itt a válaszom.
"Egy zenei topikban max. a jártasságod hiányának palástólására tud szolgálni. Naná, mert nem privátban teszed."
Mi a fenének tenném privátban (annyira nem érdekel az egysíkú profilod), ez egy szabad tópik, mindenkinek lehet szabad véleménye. Amúgy nem értem minek kellene egy házigazdának maximálisan értenie az adott tópik témájához?
"Szerintem van neked is hova változni...hmm?"
Csakhogy én az elmúlt évek alatt folyamatosan változtam, Te viszont "senki hází"-bb lettél mint korábban voltál.
"A többség dötését elfogadom."
Milyen többség? Nem veszed észre, hogy nincs itt jóformán senki? És ha most arra apellálsz, hogy azért mert én vagyok a házigazda, akkor vedd a fáradtságod ha már rövid az emlékezeted és olvass vissza - nem én voltam aki folyamatosan siránkozott amiatt, hogy senki nem látogat ide és ezért képes volt többszörösen sorsára hagyni a tópikot. Ki a fene rángatott többszörösen ki a letargiából ha nem én?
Te akarsz engem kioktatni, Te, Te... - mégcsak jelzőt sem találok Rád, talán nem is létezik.