Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
"Nem kizárt, azonban az idők során jócskán túlnőtték "Lilláék" az Exotic-ot."
Túlnőtték?
Természetesen nem értek veled egyet:)
Nyilván a N.B.-nak is megvolt a maga rajongótábora...
Az is nyilvánvaló, hogy az Exotic azt a kópé, laza, vadóc, szertelen közönséget szólította meg amilyenek ŐK is voltak. (..hogy most ez koncepció volt, vagy nem...fene se tudja)
Azt gondolom, hogy a N.B. szűkebb réteget ért el.
Persze van egy-egy olyan dal amire felkapom a fejem - még mindig...de a "Kérlek, ne félj", még a "Julia nem akar a földön járni" + 2 dal szerintem kevés jó repertóárnak...
A Z' Zi Laborhoz tudnám a karrierjüket hasonlítani 1 ütősnek mondható lemez (az első) rajta "AZ A 2-3 DAL" ... esetleg később még egy jobb dal......és ennyi.
Vincze Lilla hangja nekem nem jött be soha...ráadásúl a korszak női énekesét már megtaláltam (mindamellett, hogy a női énekhangot nem annyira kultiválom...az az 1-2 kivétel azért mindig megszólít) Gombóc személyében...
Összefoglalva azt mondhatom, hogy az Exotic sokkal ügyesebben mondhatni profibban vonzotta magához az új!!! közönséget.
Új közönség szerintem az a fiatal generáció (akiknek mi is tagjai vagyunk - szerintem) amelyik 1981-86 között ébredt (ki ilyen, ki olyan) zenei tudatra.
Napoleon Boulevard esszé szerinmtem téged illetne...
Én magam csupán adatolásra volnék képes, személyes élmény-érintettség híján.
hajrá!