Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Szép Napot!
Én irtóra marhául boldog vagyok, hogy a topik hál' Istennek gördül...
...de....
1-2 észrevétel, ha nem bánjátok....
Lassan át kell keresztelni a topikot: Italo Disco Video Clips-re.
Örülök (még mindig), hogy amikor hozzászólás érkezik akkor (főleg ha esszé) legalább 5 video is belinkelődik.
Ez azért jelentős tett, mert akiknek kisebb teljesítményű gépe, vagy ócskább szolgáltatója van (mint nekem), az egy kis időt eltőlt azzal, hogy a szétfagyott monitorját bámulja.
Nagy az örömöm (azóta is), hogy sokaknak e két tényező nem befolyásolja az itt létét.
Azt szeretném elérni, hogy amennyiben video-val is nyomatékot szeretne tenni a közlendőjének a leendő szerző, úgy elégedjen már meg 1, max. 2 videoval, vagy csak a linkjét tegye közzé, ha annyira létkérdés a dal vizuális megmutatása.
Mondjuk a Den Harrow Project pont az a "csapat" akinek a dalai az idejáró igen kedves olvasók-szerzők előtt tutira veszem, hogy 99 %-ban ismertek.
Nem kívánom Vata kolléga munkáját kritizálni, de ez a video-orgia már kissé túlmutat az elfogadható szinten.
Bocsi.
A szöveges részt viszont én is vigyorogva olvastam...congrat!!!
Szivesen olvasnék még tőled esszéket - kevesebb video-val....
Wescone!
Megtennéd (gondolom akit érdekelt a rengeteg video már megnézte...többszőr is), hogy kiszelekálod a Den Harrow videokat saját szempontod szerint.
Thnx!!!
Den Harrow +
Azt gondolom, hogy az egekbe magasztalt Tom Hooker és a Den Harrow Project, valamint Zandri egy igen jól működő szimbiózisban éltek.
Fő cél: a profit.
Láthatjuk amint Hooker kiszált/vagy valmi ilyesmi/ a siker...huss.
Tom barátunk ugyan ért el sikereket, de a Den Harrow Project 1985-1987 közötti sikerét kicsit sem közelítette meg. (és ez nem csak annak a tehetségtelen hülye - fűvel-fával... - Madonnán múlt)
(Jah... Madonna életművet kéretik Breki topikjában közzé tenni...)
Billy Idol...na ne.....rémes...szerintem.....
Még nem tudtam vele megbarátkozni....és már nem is.....
Találtam újabb kedvencnek valókat:
- (Bigivannak talán nem ismeretlen) Steve Gadd...
- A Noorda zenekar...asszem többen vannak, nem sok infó van róluk.
- G-Pal...
....YouTube
További szép nyarat....jó zenehallgatást.
Majd még jövök...ha tudok.