Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Etelkozi Vata #2985 Na, mióta belevágtál, összeomlott a topik. Persze biztos mindenki nyaral...
Jó nyaralást mindenkinek, addig én titokban belekezdek a beigért hevenyészett Den Harrow story-ba.
Szóval:
Den Harrow született 1962 június 4.-én Nova Milenese-ben, Stefano Zandri néven.
A kitalált sztori szerint Bostonban, ahol Manuel Stefano Carrey néven született, és 5 éves korában települt vissza Olaszországba, és innen ered kiváló angolsága... :) De nem! :)
A srác már tiniként igen karrierista volt, mindene volt a szépség (értem rajta, mint férfi igen sokat foglalkozott a külsejével, gyúrt, hajat festett, satöbbi), a divat, a siker és a pénz.
Azt sajnos nem tudom, hogyan hozta össze a sors Micki Chieregatóval, a Den Harrow projekt kitalálójával, de valahogy összehozta.
Den Harrow egy műszó, amit az angolok Den Herró-nak ejtenek, az olaszok viszont den aró-nak , ami olaszul pénzt jelent.
Azaz a projekt nevében is benne volt, hogy nem titkolt céljuk a pénzcsinálás.
Ehhez kellett egy arc, aki ugrábugrál és playbackel a szinpadon, akit lehet fotózni meg interview-zni, miközben bomlanak érte a csajok és veszik azokat a lemezeket, amiken viszont valaki más énekel (aki tud is).
Nos ez volt az alapkoncepció.
Turrati és Cheregato írta a zenéket, Tom Hooker (alias Thomas Barby) írta a szövegeket és énekelt, Zandri meg mutogatta magát.
De az egyszerűség kedvéért most maradjunk Den Harrow-nál, és értsük alatta a szőke szépfiut.
1983-ban járunk.
Kezdésnek Den Harrow a saját hangján "énekelt", mai szemmel és füllel igen gány produkcióval kezdte karrierjét. A nóta maga sem egy túl nagy szám, de azért Dél-Európában mérsékelt sikert aratott.
Arra jó volt, hogy megismerjék a nevét.
Íme a nóta:
/folytatás legközelebb, remélem holnap.../