Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Piscator
    bocs, senkit nem akarok megbántani...
    OFF
    indexszes topichoz (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=108045480&t=9131741):
    Piscator halászt jelent latinul, megszoktam, a magyarok ennyire nem néznek semminek utána; de azért ennyire nem kellene belemagyarázni a nickembe a sértődöttségedet.

amúgy nem vagy túl érzékeny? nekem is volt ilyen korszakom, azért kérdem.

Sorry, a világ ilyen, nekem is beszóltak, bár én csak igyekeztem néhány sarkos megjegyzést kiigazítani - más szemszögből, hallgatassék meg a másik fél is, ugye. Mégis ismerem a Neurotic egyik alapítóját, ezer emberrel beszélgettem arról a korról, komoly gyűjtőkkel; nem levegőből kritizáltam.
    Pont a New wave szólt magyarországon erről a Kádári-besavanyodottságról, hogy maradjon meg minden békésen, csak semmi (érdemi) vita.

Örülnél, hogy néhány új adalékot is beírtam, meg ajánlottam a másik, indexes topicot.
    Hülye droid.
    ON

Bocs a fentiekért, amúgy a Zizi Labor Szárnyatlan madárja elég szomorú, mégis szép szintis szám. Tímár Péter filmjében áttdolgozva előszedték, ott Szárnyak nélkül címen fut, utóbbi jobb.