Oldies Music 1.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
In Lak\'ech Ala K\'in
"...és...szerintem...bizony."
A '84-es D' Mode ezt már elhagyta, csak úgy mint a "többiek".
A szövegi résszel egyetértek...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
a történetbõl véletlenül kihagytatok egy részletet <#nevetes1>#nevetes1>
Na igen, egy gyöngyszem...
Asszem a nyáron volt megemlítve...az igaz, hogy filmecske nélkül.
Akkoriban tán még "Kötöde" cimû remek volt szóba hozva...
Emlékszem néhány évvel ezelött a fergeteges refrénjével több embert lehett a Dolinára hajtani...:)
"Kö-Kö-Kötöde.
Kö-Kö-Kötöde."
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Pl. F. Mercury sem volt tudomásom szerint kifejezetten homo. De tök mindegy, nem ezen van a lényeg. Hanem, hogy ettõl még nem lesz világvége. Vagy ha lesz, akkor nem pont ettõl.
Ebben a topikban talán (még)egyszer volt megemlítve õkelme, az Act of War címû száma kapcsán, asszem Eksy kollégának ajánlottam.
Lényeg a lényeg ez a jóember messze alúl múlja az zenével kapcsolatos elvárásaimat...
A világvégéhez...
Lehetne sorolni az emberiség "bûneit"...
Az a baj, hogy a "bûnt" nem lehet szubjektíven megítélni, csak úgy mint rengeteg sok minden mást.
Hiszen egy cselekmény "a" szempontjából rettenetes vétek, mig "b" szempontjából nahgszerû dolog. És ez igaz az õsközösségtõl napjainkig....
Én nem gondolom, hogy egy kellemes világvégét érdemelne az emberiség, elég cumi, hogy ebben a retek világban kell élni. És lám ez kinek jó, kinek nem.
-------------------------------------------------------------------
Valaki mondta: "Az emberiség saját magát fogja kinyírni"....ha nem ma....akkor holnap!!!!!!!
Magam mellé keresek - egy erre a célra megtermett, és lehetõleg budapesti! - 20 év körüli pop-énekes leányzót!! Elég komoly dologról lenne szó, fellépések, stúdió, fényképezések.. és minden ami ezzel jár.
Akit érdekel, írjon a most kreált mailcímemre: [email protected] ( Légyszi oda írjatok, mert a fórumot nem fogom nézni..)
Ami Elton John-t illeti, nem értem én sem a homkosokat, mivel én nem vagyok az, viszont emiatt nem ítélem el, zenei téren tett azért õ is sokat (még akkor is, ha nem tartozik a kedvenceim közé).
Amúgy érdekes módon a mûvészvilágban rengeteg a másság... sok homo zenész is van, csak néhány a nagyok közül, aki a férfiakat sem vetette meg: Freddie Mercury, George Michael, Mick Jagger vagy pl. Jimmy Sommerville...
Szóval attól még nem biztos, hogy rosszabb élete lesz a gyereknek, mintha pl. Madonna venné magához, esetleg egy nyomortelepet halna éhen.
Azt hiszem, 2011-ben valóban eljön a világvége, mivel a világ megérett rá! Most olvastam:
"Gyermeke született Karácsonykor egy béranyától Elton John világhírû zenésznek és köcsögjének.
A baba a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet kapta. A vén bohóc apja(???) 63 éves, aki a 90-es évek eleje óta áll szorosabb nexusban
david furnish nevû filmes(?) búzakereskedõvel.
Túláradó örömöt és boldogságot érzek ebben a különleges pillanatban.
Zachary egészséges és jól van, mi pedig büszke szülõk vagyunk.- fogalmazott a vén kecske meg a köcsögje."
Hova a büd*s pic*ába süllyedhet még a világ, milyen emberi mélységeket kell megismerni ahhoz, hogy egy pontnál azt mondjuk: elég, ne tovább !!!
Sztem ez, hogy két köcsögnek gyereke lehet, ez az a pont.
Remélem jönnek a büntetõpontok is !!!!
Ez láthatóan/hallhatóan nem az....
Én magam ismerem a dalt, bár a Balatontól, de mivel sok a közös pont, végülis mindegy...a zenekar neve...
Köszönöm.
Megjöttem a telelésbõl, hoztam is egy klasszikust, hogy el ne felejtsük, milyen is a hundertprocentige New-wave :<#wave>#wave><#wave>#wave>
Remélem mindenki meguszta beiglimérgezés nélkül a karácsonyt.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kedves Kollégák!
Itt az idõ, hogy Boldog Karácsonyt, és Sikeres Új Évet Kivánjak nektek.
Köszönöm mindenkinek a tartalmas ittlétét.
Valszeg nálam lesz a netem, de nem igérek rettenetes aktívitást, gondolom mindenki el lesz foglalva ezeken a jeles napokon.
Hallgassatok sok zenét, egyetek, igyatok jókat.
Remélem mindenkinek sok ajándékot "tojik" a Jézuska...
In Lak\'ech Ala K\'in
Az Új Hullám Ausztráliában és Svájcban is hódított...lásd még: Real Life, Double...
Az INXS-tõl nekem egyébként az "Original Sin" ami közel áll hozzám...az tényleg jól sikerült - szerintem...
Ja', csak a periférián mozgolódom, INXS, Yello, nem is értem miért New Wave?