Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Tyia
    Akkor beszélgessünk A zenéről...

Az a jó ebben a topikban, hogy tiltások nélkül beszélhetünk a ZENÉvel kapcsolatos dolgokról. Pro/kontra. Mi ezzel a baj?

Nem a zene ide-odatöltögetése tartja életben a topikot, hanem inkább a párbeszéd.
    Ha becsuszik egy-két eltévedt mondat, hát Istenem emberek vagyunk, tele hibákkal. Elnézést kérek érte.

Van olyan, hogy az ember mellé lő. MINDENKIvel megesik.
    Nekem nem célom a hangulat keltés, én csak tájékoztatok, jól/rosszul.

Általában én vetem fel a témákat, és "színezem ki a fekete-fehér rajzokat". Ismét jól/rosszul.
    Persze én nyitottam ezt a szart, viseljem a következményeit. Hát viselem. Ismét jól/rosszul.

Ha valakit megbántok/megbántottam azt nem előre megfontolt szándékkal teszem/tettem. Van nekem is egy (sokaknak lehet, hogy) kellemetlen stílusom.
    Azt viszont nem tartom szerencsésnek, hogy az általam leírt hsz-ek 1-5%-ba kapaszkodva kapok negatív kritikát.
    És mi van a többi 95%-kal.
    Esetleg rossz aránypárt állítottam fel?
    Mert ha igen (tehát rossz aránypárt) akkor nem sok keresni valóm van itt és megigérem többé nem jövök, de ha nem....

Én azt szeretem amit Ő nem annyira, míg más valaki egészen mást gondol...mindenről. Na és.

Tehát Spandau Ballet?