Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Szevasztok Tagok!
Némi hír itthonról:
A fővárosi Gödör Klubban 20.-án több, mint 25 év után egy Balaton-koncert keretében újra ott lesz a szinpadon a Magyar underground kultikus zenekara, a Trabant!!
Énekesnőjük, az Amerikában élő Méhes Marietta egyelőre nem tudja, hogy lehet e folytatása a jövő heti közös fellépésnek. "Fogalmam sincs, történhet-e még bármi a zenéléssel az én életemben, de mindenesetre én nyitott vagyok. Azért vállaltam el a fellépést a Balaton-koncerten, mert úgy tűnik, az egykori Trabant-számok még mindig élnek, az emberek még mindig hallgatják a régi, amatőr felvételeket."- mondta az 1984 óta az USA-ban élő Méhes Marietta.
A Trabant 1980-tól 4 évig létezett. A zenekar magját Lukin Gábor (zongora), Vető János(gitár) és Méhes Marietta(ének) alkotta. Állandó közreműködőnek számított a gitáros Víg Mihály, az Európa Kiadóból ismert Menyhárt Jenő és Másik János. A Trabant dalai elvarázsolt hangulatúak, álomszerűek voltak, a zenekart sokan a hatvanas évek végi Velvet Undergroundhoz hasonlították. A Trabantnak néhány dala jelent meg lemezen.