Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Piscator #1933 én nem vagyok olyan ricsés, mint a Rockmúzeum alapítója és fenntartója, így nem is védeném nagyon a Ferót, tehát nem miatta bukott meg a szocializmus; a mostani sztárgyárókat és Hobó dalából kölcsönözve sztárfalókat nem is követem rég óta. jó, lehet, elkurvult még Ő is a 2000-es évekre, inkább arra emlékezzünk, amikor még nem adta be magát, nem fordult 180%-t korábbi önmagával. Más kérdés, mennyi zenész van, aki hű maradt kezdő önmagához, elveihez, de nem is roppant bele.
Lényeg, a mostani énje és a fiatalkora közti korszakot, eltéréseket árnyalni kell, van, aki változik, van, aki nem.
De arra tények vannak, Feró szívén viselte egy ideig a rockerséget, sőt, közönségből a csöves fiatalok sorsát is valamennyire, ezért erős az, hogy érdek ember, meg kizárólag a részeg randarírozásról szólt az egész. bár, az is igaz, sok stílust váltott, de sokkal kevésbé gennyes módon, mint más szaktársa.
Szőnyei, Sebők nem rossz, de inkább lexikonnak jók, mert ezek a művek se függetlenek, ragaszkodnak pár rögeszméhez, meg könyvben nehéz is árnyalni élő dolgokat, hogy történtek meg anno.
re Tyia #1928: igazad van, a kontrázásban. általában csöndben vagyok, nem szoktam teleokádni a netet, csak így hirtelen előjött belőlem; persze nem csak a múltból/múltban kell élni, ez így van, nem csak zeneileg. Abbahagyom, de nem azért, mert júj de kritikus vagyok. Ez sokszor rosszul veszi ki magát, de nem piszkálódásból :-) kritizálok, nem negatív hozzáállás miatt, dicsérgetni, meg úgy írogatni ritkán szoktam.
meg lassan olvasni is.
Indexre 2007 óta nem írok, sajnos felhígult, troll-tanya lett, viszont a szaktopicok még most is tartalmasak, komolyan érdemes benézni oda, lehet vitatkozni is, de új adalékokat is feldobnak, zenét, cikkeket, kicsit fura, hogy itt kis körben megy adatok feldobása, duplikálása, olyan spanyolviasz jellegű. De ha jól esik, mert végül is közösség ez is, tessék, Rock It, éljen a jó zene! ;)