Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Wescone
    "...de aztán belátta: vagy meghal, nem lát pénzt se mást ebből a szakmából, ha örök ellenálló marad, vagy pedig kicsit lazít, halad a korral stb."

Kicsit lazít?!
    Én úgy fogalmaznék, eladta lelkét az ördögnek, vagyis az elveit, meggyőződéseit adta fel - ha ugyan voltak egyáltalán (én, személy szerint kétlem, hogy lettek volna) és nem csak imázs volt a lázadása.
    Az X-faktorban amikor nekiszegezte egyik konkurens a kérdést; "mér' neked van hangod?", mindössze annyira futotta, hogy; "nincs, de én vagyok a Nagy Feró!" - látszott a zavart képén, tudatában van annak, hogy "ez" irtó gyenge replika volt, de többre nem tellett hiszen tisztában van vele - értéket, maradandót, időt állót nem igazán alkotott. A közönség (az ostoba birka nyáj) persze tombolt, de az bármi másra is tombolt volna - azért van.
    Nagy Feró egy üstökös volt amely valamikor felvillant hirtelen, majd rövid tündöklés után örökre kihunyt, vajmi keveset hagyva maga után.