Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
Talk Talk #1765 Ez a válogatás nagyon-nagyon-nagyon jó!! 

Istenemre mondom, ha ilyeneket adnának ki a sok kommersz sz@r helyett...
Ki is fogom írni magamnak, de néhány kiegészítéssel:
Bronski Beat - Junk után nekem kívánkozik a Depeche Mode - Something To Do, meg The Smiths - Some Girls Are Bigger Than Others..
De a -maga a gyönyör- Black - Sweetest Smile elé nekem még kellene egy-két átmeneti szám, mert túl nagy a váltás.Meg egyébként is lassú párti vagyok. Hála a barátnőmnek:)
pl. valami a Dream Academy-től (mondjuk Everybody's Got to Learn Sometime ill. Love Parade) , meg Lloyd Cole - Don't Look Back
de nekem még ez sem elég...
a Flash and the Pan - Ayla, vagy Barking On The Moon, vagy Look At That Woman Go i jönne.
Meg The Stranglers- Souls és Midnight Oil - Outside World....Squeeze - Last Time Forever..The Cars - Drive etc.
Legendary Pink Dots - Waiting For The Cloud -hoz betennék valamit a This Mortal Coil-tól fokozandó az élvezetet...esetleg egy Clannad számmal (pl Newgrange) folytatnám (vagy előzném)
ill. China Crisis- Soul Awakening, Fra Lippo Lippi - Even Tall Trees Bend-t. Esetleg egy lassabb számot a The Church -től (pl "Electric")
is bétennék.
Colourbox - Just Give An Whiskey-hez
Soup Dragons -Crotch Deep Trash és van pl. egy Jazz Butcher szám (nem jut eszembe a címe) ami nagyon hasonló. Bár ettől a Colourbox számtól mindig elborulok és hoznám a The Cramps-ot, Hüsker Dü-t stb.
Valahova ezt is becsempészném:
ABC - Poison Arrow (Jazz Mix).Ez meg hozna egy Simple Minds-t is.
Grat. Tyia!

ps:
Legendary Pink Dots - Waiting For The Cloud hasonló "csengyettyűkkel" kezdődik mint a másik kedvenc a Magazine-tól: a Motorcade (csak teljesen máshogy folytatódik).