Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Tyia
    Természetesen részben igazad van, mert ha nemet mondanék az állításodra hülye volnék, vagy vak.

Az igazi önkifejezők nem törödnek az anyagiakkal, ezért az Ő művészetük sokkal nehezebben érthető.
    Nyílván innentől kevesebb a rajongó a meghívás stb.

Az igazi New Wave előadók egyre jobban izgatnak.
    Pl.: a Dolphin Brothers egy hihetetlen jó banda.
    A Jensen és Barbieri fémjelzett csapat késöbb is dolgoz(ik)ott együtt - és külön külön is.
    Mondhatnám a Thompson Twins leképződéseit is, vagy a Talk Talk utódzenekarait.
    Abban az időben jól futottak, de én attól tartok, hogy Ők is menekültek a posványból.
    A mostani formációjuk az International Observer már kevesebbeket érdekelhet.........
    Mondhatnám a Kajagoogoo-t is. A Gone to The Moon album kimondottan antisláger lemez.
    A 2009-es kis lemez sem jutott a Billboard első helyéig......se

Érdekes, hogy a Jam & Spoon alkotói páros kiadott egy asszem 10 dalos Kajagoogoo remix lemezt, So80 cimmel.
    Vettem a fáradtságot és leszedtem, kár volt.
    Gyakorlatilag korabeli ismert dalok voltak rajta változatlanul....

Azt tudom mondani, hogy pl. én a lehető legkevesebbre redukáltam a mainstream előadók darabjait.

Befejezem mert teleírom az oldalt.

(Egyébként a mai stílusokból csak a Downtempo képviselői találnak el...jobban. Ők aztán jól Őnkifejezik magukat, nincs buta szöveg...)