• djw
    #35
    a világ már csak ilyen és ha nem tetszik akkor lehet hőzöngeni, vagy főbelőni magad vagy... a legjobb és legértelmesebb: alkalmazkodni és kihasználni a lehetőségeket. A szerzői jog a múlté - bár egy másik cikket olvasva nem ez tűnik ki németországból. Mindenesetre a hagyományos szerzői jogvédelem bebukott dolog. A vilgá változik.

    Régen voltak az ősemberek és vadásztak meg gyűjtögettek, aztán valamelyik idióta feltalálta az állattenyésztést meg a növénytermesztést. Biztos hőzöngtek a vadászok és gyűjtögetők, hogy tisztességtelen dolog vetni meg aratni, meg ólban tartani az állatot aztán leölni vadászás nélkül.

    Aztán jöttek a következő idióták és feltalálták a gőzzel meg árammal hajtott gépeket és traktorral szántottak és arattak... s hőzöngtek is a parasztok, hogy elveszik a munkájukat és szét is vertek pár gőzépet, mert az az ördög találmánya.

    Aztán jöttek ezek a barmok az internettel meg a számítógépeikkel és b.szod reklámfelületeket adnak el a pofátlanjai. Szerintem menjünk és verjük szét a szerverparkjukat, mert amúgy meg lopják a tartalmat is a mocskok és keresőmotort építettek rá!

    noindex, nofollow... hammer!!!