• Darth Sith
    Ez hülyeség. A predatorok vagy a Goa'uld-ok építették.

Viccet félre téve, nekem sosem tetszettek ezek az elméletek, és néhánynak utánaszámoltam, voltam ott, ismerős is volt a piramisoknál. Ezek a mai napig úgy állnak, a külső eróziót, meg a fosztogatásokat leszámítva, ahogy felhúzták őket. Manapság meg nem tudnak olyan épületet építeni, csúcs technikával ami kihúza 100évet. Ezek meg 4-5 ezer évesek..

Rabszolgák, vagy munkások építették fel 10-20 év alatt.. Mennyi munkás kellett ehhez? Szállásolásuk, etetésük stb.. Az alapanyag, kövek? a közelben nincs is bánya ahonnan szállíthatták volna, csak távolabb. Akkoriban, ennyi és ilyen méretü követ olyan messziről elszállítani nem lehetett egyszerü feladat, hacsak nem a lehetetlenhez közelít.. Arról már nem is beszélve, hogy teljesen szabályosra van lefaragva az összes, sok millió kőtömb, amelyhez akkoriban nem igazán volt vágó technológia pláne ami ilyen precíz...

Túl sok az olyan kérdés, amelyre elkent, nem tiszták a válaszok és ha utána számol az ember, azoknak az adatoknak amiket a kutatók adtak meg, simán kijön olyasmi, hogy az akkori technikával és ember mennyiséggel még mindig faragnák a kőtömböket, mert annyi kellett ahhoz, hogy felépüljenek...

De javítsatok ki.