"Viszont ezen két kieelt hozzászólásodból iderül, hogy te csak Daniken szavait köpöd vissza, de sosem tettél fel a témával kapcsolatban értelmes kédéseket, csak egyszerűen elhitted, mit olavstál."
Ahha, peersszeeee (hogy amolyan közhellyel éljek). Én pontosan ugyan ezt írtam rólad. Perszehogy Daniken szavaival éltem, hiszen (bár ő németül vagy hogyan) ő se tudja más szavakkal kifejezni mondatait, így te is kénytelen vagy kiejteni azokat a mocskos szavakat, amiket Daniken papírra vetett, vagy kiejtett a száján.
De hogy ne csak félrebeszéljek, nemtudom, hogy honnan veszed, hogy csak Daniken szavait köpöm vissza, amikor szinte semilyen konkrétumot nem írtam (szándékosan).
Az ez után következő két bekezdésedet kihagyom a reakciómból, mert ahogy Te is írtad, tényleg egy hosszú, unalmas szöveg (szinte már közhely).
Viszont a következő bekezdésedben (meglepetésemre) hatalmas öngólt rúgtál:
"A kódexek idejében egy állatot le kellett vágni egy laphoz. Akkor csak olyan információk kerültek megörökíésre, melyekben biztoak voltak, és méltónak tartották a mgőrzésre. Manapság bárki bármit leírahat szövegszerkesztőbe, kiadhatja, senki se fogja ellenőrizni, hogy mennyire nagy halandzsa, vagy tudatos átverés. Azzal, hogy Daniken kialakította az UFO kultuszát, biztosította magának 40 évre a megélhetést."
Nahát! Milyen érdekes, amikor azzal jön valaki, hogy a 8000 éves iratokban szó szerint repülő városokról írnak, az csak mese, amikor meg Daniken esik szóba, akkor meg kiderül, hogy ma akár milyen "hülyeséget" leírnak, de régen csak azt írták le, amiben biztosak voltak és amit fontosnak tartottak? Milyen érdekes!
Ugyan, hadjuk ezt a Daniken-utáló témát. Látszik rajtad, hogy életedben nem fogtad egyetlen könyvét sem a kezében, és fogalmad sincs, hogy mi fán terem. De tényleg. Kritikák alapján véleményt formálni, hát nemtudom. Komolyan nincs kedvem most Danikenről vitatkozni. Inkább a következő hsz.-eimben írt dolgokra reagálj.