• djhambi
    Nem akartam belefolyni, mert kicsit belefáradtam a világ marhaságai elleni küzdelembe. De jót röhögtem egy-két hozzászóláson, és ez erőt adott a küzdelemehz.

"+a marson is vannak piramisok meg a holdon is találtak,na akkor most miről is beszélünK?"

Emlékszem, először piramist találtak, azután egy jobb felbontású fénykép megmutatta, hogy csak hegy, azután egy arcot találtak, rámondták, hogy marsi szfinx, azután arra jött a közeli kép, és azután is jót röhögtem. Ez a röhögés a mániám. Az ember természeténél fogva belelát a dolgokba dolgokat. Akkor van baj, ha elhiszi azt, amit lát, a szem nem csapható be, de az igen. So sok bűvész ebből él, és megkérdőjelezi a marslakók festékábrázolásának valódiságát is. Olyan, hogy az ember belelát valamit egy Utolsó vacsorába, és basszus, tényleg ott egy V betű. Felkelti az emberek érdekődését, és talál maguknak egy hitet. Persze semmi köze a realitáshoz. Mint, hogy héberül a Duna Hisler, és ezzel Nostradamus megjósolta, hogy Hitler eljön Magyarországra. De ennyi erővel azt is megjósolhatta volna, hogy az oktatásügyi miniszter Hiller lett.

Az azték piramisok és a zikkuratok (sumér piramis) a bizonyítéka annak, hogy az ókori népek is foglalkoztak a piramisokkal. És itt nem arra kell gondolni, hogy azrét vannak piramisok minden népnek, mert mindenhol jártak UFO-k, hanem az bizonytja, hogy az ember művei, mert a több piramis is embri kéz műve, és ott sem említenek semmiféle földönkívülieket. Az hogy lebecsülitek az ókori tudósokat, és műveiket, egy rendkívüli hiba. csodálatos teljesítmény, hogy a piramisok 2 szögmásodpercel térnek el az É-D irányultságtól, és a derékszögtől. De egy földönkívüli nem tökéletesen állíttata volna be? Miért rögtön 3-at építettek UFO bácsik, ha iránytűnek használták őket? Fölösleges erőforráspazarlás lett volna... Akkor építettek volna 1 nagyot inkább! Egyiptomi papiruszmaradványok, illetve mivel azok foszlanak, későbi "könyv" másolatok (görög pl.) őrzik az egyiptomiak fejlett tudományát. A Pitagorasz tétellel és kötél segítségével tudtak derékszöget szerkeszteni, ismerték a pitagoraszi számhármasokat, párat tudtak is képezni. Számduplázással számoltak. Ez egy rendkívül fölöslegesen elbonyolított módszer. Egy alien megtanította volna őket a számrendszerekre. Ismerték a tört számokat, és Hórusz széttépett szeméhez mérték őket. A Rhind-papiruszon kezdetleges egyenletmegoldást találtak. Ismerték a négyzet alapú egyenescsonkagúla térfogatát. A pí-re 3,1604-et közelítettek. Ha alien ott lett volna, akkor 3,1415926 lett volna apí, nem? Ha valaki kicsit is veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen a dolgoknak, rájön, hogy ez a Daniken-legenda csak mese habbal, bár ő jól meggazdagodott a könyvéből... És titeket vert hozzá át!