QE8VX0tvAwMBUFhJRQVR
  • szucsy89
    Hú, gyerekek, ez nagyon jó kis sorozat így a végét is megnézve, hiányérzetem lesz ezután...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először kicsit furcsa volt, hogy így halt meg Spartacus, de utólag belegondolva jobb is, hogy nem rómaiak ölték meg, hanem "nyugodtan" el tudták temetni a többiek. Giannicust én is sajnáltam, helyette Agronnak és a barátjának kellett volna meghalnia, de talán így még drámaibb lett a vége. A végén Andy nagy volt.

Ja, egyébként továbbra is tartom, hogy az első évad volt a legjobb, az mindent vitt Batiatusékkal, a többi évadban is voltak kiemelkedő szereplők (Giannicus, Caesar) de az első színvonalát talán csak az előzménysorozat tudta tartani számomra.

Ettől eltekintve a sorozat így összességében nálam 10/10, az biztos hogy nem most néztem utoljára, talán majd ha kijön egy gyűjtői kiadás megveszem, és még sokszor újranézem. :)

Pár éve még az új topikok között pillantottam meg a Spartacus nevet, akkor még egy "300 képi világú és stílusú" sorozatként harangozták be, gondoltam adok neki egy esélyt, hát nem bántam meg. :))