• Balumann
    #377
    Szó sincsen fegyveres háborúról, politikailag kell kiállni értük. Miért kérdezel hülyeségeket.

    Valóban akkor volt a legdinamikusabb fejlődés, de pont azért, mert sorra épültek a gyárak, volt termelés, volt kereskedelem. És még 3x jobb is lehetne ma, ha nem adnak el szinte mindent OLYANNAK, aki szándékosan csődbejuttatja azokat, nyereséges vállalkozásokat tönkretéve, millió munkahelyekkel. Ez nem természetes egyensúlyhoz vezet, hanem teljes csődhöz. Jópár példát felsoroltunk már, mezőgazdasági termékek (hús, tej, gabona, cukor, stb.), gyárak (Csepeli gyárak, fémfeldolgozók, szövetakármik, lakásunkal szemben cipzárgyár volt, akkro belinkeltem a Szegedi gyárak esetét (ugyan ez megy mindenhol).

    Addig élünk jól jelenleg, amíg kapjuk a hiteleket, aztán jön a megszorítás, még több munkahely kényszerszerű eladása, aztán országcsőd... nem egyensúly.

    A nemzeti érzés meg igenis fontos, mert jelenleg már majdhogynem szégyen magyarnak lenni, mert minden bűnt hozzánkvágnak, amihez semmi közünk nem volt. Tudom, te kitartasz az mellett, hogy bűnrészesek voltunk a világháborúban és holokausztban is, de minket belevittek, nem függetlenül léptünk be. És nem a terület elcsatolással van baj, hanem hogy még ma is leszarják az ottani magyarok helyzetét, valahol még jobban is élnek, valahol meg éppenséggel szándékos történelemhamisítással szítanak ellentéteket közöttük, jelenleg még nyelvtörvényt is bevezetnek... Nem fegyveres harc kell, hanem politikai előrelépés...