• Balumann
    #369
    "Nem tudnának hamis történelmet tanítani, ha lenne a történelemben abszolút igazság."

    A szlovákoknak azt tanítják, hogyha nincs 1918 -ban fordulat, az ott élő szlovákok már nem is lennének, elnyomásban éltek. Ami SZÁNDÉKOS történelemhamisítás a szlovákok részéről, konfliktus keltése politikai célból. Ebben nem mi vagyunk a felelősök, nem én tehetek, hanem a politkusok. Már rég el kellett volna kezdeni. Szegedi Csanád volt nemrég az első, aki erről beszélt ott, indítványozta az unioba csatlakozásuk ideiglenes felfüggesztését, amíg eltörlik a nyelvtörvényt, és nem hajlandóak tisztázni a történelmet.

    "És tudom, hogy az első gondolatod az, hogy ők úgysem változnának meg, és ez az az előíélet, amit belédpaszírozott a média, az internetes blogok és fórumok."

    Hát, pedig hiszek a változásban. És ezért is vagyok azon a véleményen, hogy TISZTÁZNI kell mindent. Mint pl. a rosszpéldát mutató zsidókat meg kell bűntetni (pénz, börtön, kényszermunka (mármint nem munkatáborra gondolok), stb.), ha szabadon tehetik azt amit akarnak, abból nem lesz soha békesség, soha nem lesz konfliktusmentes világ (tudom, az soha nem lesz :D).

    Nem vagy hazaáruló, mert tudom, hogy te is azt szeretnéd, amit szinte mindenki, minden Jobbikos. Csak nem látod át a helyzetet, nem "mersz" elmélyedni abban, amit a radikálisabb oldal állít. A filmet sem nézted még meg gondolom. :)