• Balumann
    #356
    Azt látom, hogy nem vagy nyitott, pedig sajnos egyértelmű a dolog. A holokauszt-revizionistáknak egységes álláspontjuk van, mégpedig hogy nem a zsidókról szólt ez az egész (talán 1/4 -e volt kb. zsidó), hogy nem volt tervezett kiírtás (nem voltak gázkamrák se) - dolgozni vitték őket, és hogy az áldozatok száma nem haladja meg az 500 ezret sem (amiből még kevesebb a zsidó).
    A zsidók okot adtak az ellenük gyűlületre (nem az összes), ez nem egy lehetséges álláspont, hanem ez az igazság. Bizonyíték a Mein Kampf, ami egyben az önéletrajza, és leírja a zsidókról a személyes tapasztalatait, tevékenységeik hatásait, negatív tulajdonságait. Nem a személyességed deformálását akadályozod, hanem a valóság tisztán látását.

    "Ja, és Einsteinnek is volt egy boszorkány titkárjője Amerikában), aki szándékosan visszatartott információkat, hogy kialakuljon egy bizonyos Einstein-kép, amivel a legjobban kereshet, majd eladta Einstein kiadatlan műveit. Így ferdítgette a valóságot, és a töténelmet a maga javára."

    Igen, ez is egyl ehetséges magyarázat. Ha csak ez cáfolná szinte egyértelműen az egész népírtást, akkor én is így gondolnám :)