• Balumann
    #353
    A diktátor című filmet 1940 -ben forgatták az egyesült államokban, egy jó kis humoros propagandafilm (ettől függetlenül nekem is tetszett), de teljesen irreális képet ad Hitlerről (ez volt a célja). Hát azokat megjósolhatta, tényleg el is hurcoltak embereket koncentrációs táborokba, gázokat is rendszeresen használták fertőtlenítésre, mindenhol :)

    Beleolvastál-e már legalább a Main Kampfba? Olvastad már Hitler titkárnője, Traudl Junge miként emlékezik Hitlerről (amellett, hogy az utolsó 3 évet hűségesen mellette töltötte, és nem hallotta sose zsidókról beszélni, ami már szinte eldöntendővé teszi a kérdést).

    Vagy ott van pl. Paul Rassinier esete, zsidók emigrálását segítette Svájcba, majd koncentrációs táborba került (2-be is), háború után kitüntették tevékenysége miatt, később "holokauszt-tagadó" lett, azt merte állítani hogy bizonyos helyeken nem volt gázkamra (ma már tudjuk, hogy nem is volt). Számos példát fel lehet hozni.

    "És nem hiszem, hogy 6 milló zsidó csak úgy eltűnt, mint a kámfor, mésszé válozott, és elszórta magát, hogy utat engedjen a cionizmusnak."

    Nem tűnt el sehova 6 millió, nem is volt annyi. Eleinte 30 millió volt, aztán fokozatosan csökkent, majd 6 milliónál álltak meg, bár érdekes nem változott azután se, miután Auswitz-nál a 4 milliós táblát lecserélték 1,2 millióra néhány éve. Kb. 1-200 ezer tűnt el, akik meghaltak betegségekben, vagy a háború végén emigráltak Izraelbe/USA-ba/egyéb helyekre.

    Egyébként az UFO -s hasonlattal tökéletesen igazad van, a holokauszt is pont ilyen. Vannak akik látták, átélték (elrabolták az ufok, túlélte a gázkamrát), mégsem tudják bizonyítani. Lehet bonyolítani, nyilván azért nincsenek bizonyítékok mert megsemmisítették, nyilván azért vannak teli ellentmondással mert ők is össze voltak zavarodva, nyilván az emberek hirtelen változnak a háborúban..... De ennyire azért nem.

    "A következő jel az elmélet koporsójában a zsidó összeesküvés-elmélet"

    Mi ebben az összeesküvés-elmélet? Még máig valaki abból él, hogy szappankészítésről meg lámpaernyőről, meg gázkamra túléléséről beszél (USA-ban még azt is lehet). Izrael is létezik, és neméppen a békét hozzák el ott (a történelem ismétli önmagát...).

    Bárcsak az is csak összeesküvés elmélet lenne, hogy aki cáfolja a holokausztot kirugják, antiszemitázzák, börtönbe csukják. Érdekes, sajnos nem az. Médiában hallottál már ennél több érvet ellenük?

    Jah, és hogy nő a zsidó ellenesség, azok után amit tesznek Izraelben, és az a rengeteg hazugság, csalás ami a kezükhöz tapad? Érdekes, nekem is van zsidó ismerősöm, aki soha nem panaszkodott még antiszemitizmusra (Jobbik párti ráadásul), apukám nevelőszülei is zsidók voltak (nem vitték el őket konc.táborba), a gárdában több zsidó származásu ember is van, ők se panaszkodtak növekvő rasszizmusra meg antiszemitizmusra. Cigány osztálytársaim is volt több, őket se érte atrocitás egyszer sem (2-jükről tudom, hogy szimpatizálnak a gárdával és Jobbikosok is, 1-ikkel beszéltem, másik iwiw-en jelöl be ilyen klubokat :D).
    Akkor hol van az a növekvő buta rasszizmus, antiszemitizmus? Ja, ott ahol a cigányok rendszeresen verik a magyarokat, ilyeneket írnak ki hogy üsd a magyart, ellopnak mindent amit lehet, stb.
    Vagy a hazug zsidók, akik az antiszemitizmus mögé bújnak, hogy megvédjék a meséjüket.

    Olvasd el a Main Kampfot is, csakhogy lásd, Hitler miért volt annyira zsidó ellenes (elég részletesen benne vannak az élményei, párszáz oldalon keresztül).

    Nem azt tanítják? A történelem oktatást mindigis befolyásolták az érdekek.