• djhambi
    #351
    "De miért végeztek volna ki zsidókat?"

    Most miért vernek magyarokat? ("Ironikus" lehet a másik oldalon állni.)

    Egy gondolkodó papnak volt egy jó idézete, de sehol sem találtam meg, de a mondanivalója kb. ez volt: (évszámok voltak az idzetben) 'xx-ban vitték a kommunistákat, de nem szóltam. 'xx-ben vitték a cigányokat, de nem szóltam. 'xx-ban vitték a zsidókat, de nem szóltam. Most engem visznek, de nincs, ki szót emeljen értem.

    "írásos bizonyíték van, amiben Hitler helyeselte ezeket az ötleteket"

    Nem mindegy, hogy '38 előtt, vagy után helyeselte. Egybként is kiszámíthatatlan, és beszámíthatatlan volt. (Emlékeztet pár emberre a személyisége.) Charlie Chaplin kultuszfilmjében pontosan bemutatja személyiségének mélységeit, még jóval ráadásul a háború előtt (írta a forgatókönyvet, nem is tudott a haláltáborokról), de előrevetíti, szól halálos gázokról, háborúról, zsidók táborokba hurcolásáról. (A diktátor c. alapmű.) Chaplin kiváló érzékkel érezte meg Hitler minden cselekedetét.

    És nem hiszem, hogy 6 milló zsidó csak úgy eltűnt, mint a kámfor, mésszé válozott, és elszórta magát, hogy utat engedjen a cionizmusnak. Csináltak kísérletet, hogy ugyanazt az eseményt eljátszatták több eberrel, és kíváncsiak voltak a memóriájukra, és a tudósok utólag szavakkal befolyásolni tudták őket, hogy mire emlékezzenek. Lehet, hogy te is másra emlékeznél ilyen szörnyűségből, mint a szomszédod. (Fehér ember el sem tudja képzelni, mit jelent ez, szó szerint gyerekek játszottak a méteres tetemhalmok közöt...) Lehet, hogy ők hiszik azt, hogy megtörténtek velük, és lehet, hogy tényleg megtörtént velük. Nem hiszem, hogy csak politikai ambícióból hazudoznának. Egyébként is: a világ nemlineáris. Azért, mert kivégeztek 6 millió zsidót, attól még lehetett 150 ezer zsidó katona, mert az egyik tábornok azt mondta, ha hajlandó meghalni a nácikért, hát haljon. A másik pedig: ugyan, öljük csak meg mind őket. Azért, mert egyik táborban rögtön gázosítottak, lehet, hogy másik táborban előbb dolgoztatták őket. Miért ne lehettek volna kegyes nácik, akik küzdöttek a zsidók életéért, ha betegek voltak, és miért ne lehettek volna kegyetlen, a más szenvedésében perverz örömöt lelő nácik? Hisz mi, emberek ugyanígy különbözünk. Még egy haláltáboron belül is lehetett változás. Az idő haladtával, és a hárobú elvesztéséel egyre több embert végeztek ki, az aktuális katonai vezető szájízétől ugyanúgy függhetett a tábor rendje, mint a fentről érkező utasításoktól.

    Javasolt film A Holocaust szemei c. magyar dokumentumfim. Magyar szemtanúkat szólaltat meg, hogy ők hogy látták, hogy tapasztalták meg. Érdekes, hogy ki milyen részleteket ragadott meg. Szerintem a revizionisták azért szaporodnak, mert a szemtanúk megöregedtek, és meghaltak jórészt, és egyre kevesebb, aki tiltakozzon, felszólaljon, hogy ott volt. Egyre több a gyerekes gondolkodású, éretlen fasiszta hajlamú ember (hála a nevelés, tanítás hiányának, és a TV-nek, meg a Wolfeinsteinnek), sok embert láttam sírni a film végén, de láttam olyat is, aki poénkodott vele. Emellett sok emberben benne van a "van egy lökött elméletem, terjsszük" vágy. Millió áltudományos szemét van a könyvespolcokon az interneten, hogy Einstein tévedett, meg hazudtak az energiamegmaradással kapcsolatban, hogy a piramisokat nem ember építette, hogy a kristályok gyógyítanak, tagadják az evolúciót, ez is csak egy újabb tagadás a sok között, állítom! Csak nem lehet természettudomáynosan megindokolni. De aki látja ezeket az összefüggéseket, az "érzi", hogy miről van szó.

    Első jel, ami a hamisságra utal, hogy nem azt tanítják a suliban, nem az a hivatalosan elfogadott nézet. (Energimegmaradás, piramisok, evolúció,...)

    A következő jel az elmélet koporsójában a zsidó összeesküvés-elmélet (Egely találmánya, aki azért nem szabadalmaztatja, mert kivégeznék az olajcégek, az UFO összeesküvés-elméletek,...)

    Harmadik jel a hamisságra az aktualitás. (Energiaválság - ingyenenergia, növekvő kopaszok és neonácik - zsidóellenes hangulat növekedése, űrkutatás fejlődése - UFO-k megjelenése, ...)

    Negyedik jel, ami összefügg a másodikkal, és harmadikkal, hogy pénzt lehet csinálni belőle. Könyvet lehet írni, hírnevet lehet szerezni, és el fogják olvasni, mert azt hiszik, hogy hű, de megvilágosodnak tőle. Manapság ki olvas verses köteteket?! A meghökkentés, a valóság szemléletellenes új formájának kitárása kell ahhoz, hogy könyvet vegyen az ember a kezébe. (Egely-könyvek, Daniken könyvei, láttam antiszemita könyvet, sok UFO könyvet Chupa-kabrákról, Roswellről...)

    Nem kell hinni ennek, mert bizonyítékokkal nem lehet alátámasztani. De a tapasztalatom ezt sugallja.