Pares#91
Ááá, szóval hogy a Mass Effectet egy Baldur's Gate-hez hasonlítod. Értem... Az nem is tűnik fel, hogy teljesen más a játékmenet, meg az egész játékrendszer. Ezzel az erővel a Strongholdot meg a Call of Duty-t is összehasonlíthatod.
A Mass Effect franchiset RPG-Shooter-Interactive movie-nak kell felfogni.
Az UI-val még mindig nemtudom, konkrétan a bajod, az hogy buta shooter szintjére ereszkedett, hát nemtudom. Semmi bajom se volt az UI-val, és nagyon másnak se, ahogy olvasgattam a fórumokat.
X3: Reunion és az X3: Terran Conflict nagyon jók. Csak ajánlani tudom. Jelenleg egyértelműen a legminőségibb játék azon a téren. Bár megvannak a hibái, de egyáltalán nem vészesek. Alapjába véve nagyon jól megvan csinálva.
A Terran Conflictnak (a legújabb, és utolsó része) szerintem elképesztően jó grafikája van. A bolygók, űrhajók, meg az egész űr remekül ki vannak dolgozva.
Az is igaz, hogy elég sok idő kell hozzá, de addiktív is egyben.
Na és végül a modokat sem szabad elfelejteni. Hihetetlen sok modifikáció készült a játékhoz, és még mindig készülnek. Valamikor mostanában kéne kijönnie az Xtended nevű modnak, ami rengeteg javíítást/modifikációt tartalmaz egyben. Lehet akkor majd újra előveszem. Szóval teljesen megéri kipróbálni. Az SG fórumon mindkét résznek megvan a topikja.
Előre figyelmeztetlek, hogyha a Mass Effect UI-ja nem tetszett, akkor az X3-ét egyenesen utálni fogod, mert elejével rohadt bonyolult. De ne add fel, ha kicsit belejösz, akkor menni fog.