• dronkZero
    "Ha kijátszottad a játékot, akkor tudod, hogy a játéknak 5% ha kitette összesen a kocsikázás, és 5%-át a bolygók."

Uhh, repedezik a plafon... Hát igen, ha egyetlen mellékküldetést sem csinálsz meg, akkor valóban kb 5% a kocsikázás aránya. Ha mindet, akkor bőven 50% felett van. Én mindet meg akartam csinálni, és megcsömörödtem tőle, az egész játéktól.

"A Mass Effect azért volt kibaszott jó, mert nagyon jó volt a sztorija és a hangulata."

Szubjektív dolgokon felesleges vitázni. A sok szar mellékküldit nem vitte el a hátán a hangulat meg a sztori. SZERINTEM. Sőt igazság szerint már eleve ettől a steril highscifi hangulattól sem voltam oda.

Azt aláírom, hogy lehet, hogy én basztam el, mert úgy csináltam, hogy először főküldikkel unlockoltam a világot, aztán teljesen felfüggesztettem a fő szálat, és elkezdtem végigcsinálni az összes elérhető mellékküldetést. Asszem ott van mentésem, hogy készen vannak, csak éppen annyira elegem lett miattuk az egészből, hogy azóta ott rohad félkészen a mentés. Nem lenne már sok hátra, de egész egyszerűen képtelen vagyok magam rávenni, hogy befejezzem.

És ha egy játék ilyenre képes, azt én már nem nevezem klasszikusnak, de még jónak sem nagyon...