italograbber#938
Hat ez az, mi is az a NESPI?
Bocsi mindenkitől hogy most érkeztem haza.Tudjátok ez a titkosügynöki munka ezzel jár.
Szóval a NESPI öt zenei műfaj rövídítése:
New Wave..Eurodance..Synth vagy a Space..Pop..Italo (amiben aztán minden benne találtatik szűkösebb időkben.
Sajnos az új elsősorban italo zenék a nyolcvanas évek stílusában kissé végesek.Mindig is előkerülnek még nem látott dolgok illetve frissebb darabok.Láttam azért vannak sőt egyre többen akik több műfajt és stílust is szeretnek,de nem teszik ki a dolgaikat mert nem az a topik pedig lehet hogy ide szívesen tennék és máshová nem.
Ezért is tettem ezt az észrevételt feléd hiszen azzal szerintem nem csorbulna a topik képe illetve nem szaladna el a ménes,ha elsődlegesen arról szólna aminek indult illetve főleg az italo-ról és ennek al és fel ágairól.Egy olyan átvezetés mi volt anno és mi történik most.Az eurodance-nél sem kellene említeni hogy azok hátterében is neves italo szerzők állnak,de ez egy másik fejezet.Ezt az észrevételt természetesen építő jelleggel tettem feléd hiszen láthatóan több ember is jönne errefelé,de mivel a témához nem tud nagyon hozzászólni így csendben marad.
Ez a +NESPI lehet hogy oldaná a gátlásokat és mellette szinte megmaradna az eredeti jelleg is elsődlegesen.Másodlagosan meg lenne mindig mozgás.Általában a tagok egyébként is odaírják a műfajt és akinek nem tetszik az csak úgy egyszerűen átlép rajta
Ismétlem ez egy gondolat részemről és nem is akarok vitanapot nyitni belőle.Mint említettem a döntés a te kezedben van vagy ahogyan szokták mondani a bátraké a szerencse.