Egy Rövid történet:
Eszembe jutott ma reggel, hogy volt egy nagyszerű, éppen ebbe a topikba illő csapat, egy pár fantasztikus zenével... Még az is bennem volt, hogy keresgéltem albumot, vagy bármi további előzményt, avagy újabb zenéket tőlük, de semmi, illetve kicsit mixeltem a zenéken. A sok zene, és a mindennapok egyéb információja mellett, mára a csapat neve is félig feledésbe merült nálam. Ennek az utolsó dolognak azért az is oka, hogy elég sok mindenféle zenével foglalkozom (80's, Euro, stb.), és így vannak nagyon jó, egy számos, vagy pár zenével rendelkező csapatok mely feledésbe merülnek, persze csak időre, míg újabb valami csoda jó zenével elő nem drukkolnak...
Vissza térve a történetre, az istenért nem jutott eszembe az előadó, de megkerestem, mert arra emlékeztem, hogy valamikor nyár elején június, júliusban akadtam rá. Nagy nehezen meg is találtam, kb úgy 200 zenét végig túrva. Persze olvasásra, az első pillanatban beugrott a csapat: ITALOVE!!! Egyből be is írtam ide a keresőbe, hogy volt e róla itt szó. Elsőre semmi, Másodikra, is semmi, majd harmadikra, kiadott pár hozzászólást, s az infót is, hogy örülhetünk, mert lesz folytatás, lesz talán album is.
Az jutott így a történet végén az eszembe, mi van ha valaki csak egyszer írja be? Mi van, ha úgy gondolja, hogy felesleges keresgélni, úgy sem ismerik? Hát igen, a nagy kavalkádban, azért nem egyszerű a kérdés:
És végül a három szám, egy kicsit másképp:
Italove - L' Amour (Trend Boy Extended Remix)
Italove - Soliders Of Love (Trend Boy Extended Remix)
Italove - Strangers In The Night (Trend Boy Extended Remix)