41555
-
#7302 Szerintem nem is lenne semmi baj ha így osztanád meg zenéidet! És akkor nagy mellényel írhatnád hogy saját gyári rip! Páldául ha ide kattintasz akkor így! -
#7300 Figyelj!!!! Wescone kolléga szintén itt az sg egy HQ Sound & Music Samples topiknak a házi gazdája ő aztán tudja mi a minőség!!!Én még mindig azt mondom hogy nagy szavakat itt nem használnék. Ha meg osztasz valamit akkor azt valós losslessben tegyed! -
#7299 Ekkora lámaságra már nem is kellene reagálni... Uff, én többet nem mondok. -
user2 #7298 Szerintem az agyukat kéne ízekre szedni, de most már meggyőződésem van arról hogy süketek vagy szokol rádión hallgatnak zenét, ott aztán tényleg semmi különbség nincs lossless vagy az ő szavukkal élve mptréé között!!!!! -
user2 #7297 Kőssz már van egy!!! -
#7296 Gondoltam korábban, elküldelek fülészetre, de mostanra meggyőződtem arról, hogy neked inkább pszichiáterre van szükséged. -
#7294 Szia user2 szerintem ne játssz a tűzzel mert ízekre szedik a feltöltött lessless zenéidet! És ha a forrásod nem hiteles akkor ne is próbálkozzál ilyesféle megosztással! Én ha meg osztok valamit akkor azt a leghitelesebben saját fotó az eredeti lemezről és nem beszélve a szigorúan előírt kritériumoknak megfeleljen. -
#7293 Szerintem. -
user2 #7292 Szerinted!!!!! -
#7291 Mindezek után a #7279-ben lévő "a szutyok rippekhez hasonlítsd amit ide feltöltenek eggyen ketten ha van annyi bennük hogy feltöltik de általában csak linkelik más oldalról!" rólad is szól? (Ez is egy költői kérdés). -
user2 #7290 Gratulálj a kiadónak!!!!! -
#7289 Ez aztán tömörítetlen anyag a javából - gratulálok!
-
#7287 Kivancsi is leszek ra, de majd csak este tudom meghallgatni, mert meg dolgozom. -
user2 #7285 Szép napot italo nemzet, a mai napra nem mptréével készültem, mint ahogy itt a fórumban eggyen ketten neveznek nevezik az mp3-at. Íme a több száz tömörítetlen lossless anyagból egy, mert hogy itt a szlogen a minőség, de kíváncsian várom hogy kaposi1 ebbe is bele köt- e!!!!Digimax - Galactiko LOSSLESS http://www44.zippyshare.com/v/43305625/file.html -
gogomac #7284 Here is great track again my favourite artist DJ Savage,enjoy it :))))
D.J.Savage - Vecher I More
http://www.multiupload.com/WQ4AW96UH1 -
Biatomi #7283 Szia user2!
Köszöntelek Laci topicjában sok szeretettel!
Próbálj meg beilleszkedni,ha érdekel ez a topic valamilyen szinten -
Biatomi #7282 Jó Reggelt!
Mivel délután robotolok így nem tudtam hozzászólni a felpörgött oldalhoz -
#7281 Mára jó éjt mindenkinek. -
#7280 Abszolute nem az a mérvadó.
Rengeteg mp3-as felvételem van mert tudomásul kell vennem hogy bizony vannak ( egyenlőre ) olyan kedvenceim amit nem lehet losslessben megszerezni, megvenni.
Ilyen Pl: Gurcan Erdem, Italo4Ever, Siberian Heat, Elen Cora albumai.
Remélem hogy ez később változni fog de egyenlőre bizony ezeket én is mp3-ba hallgatom.
-
user2 #7279 Ne a fekete korongjaid legyenek a mérvadók, mert az olyan mintha egy trabant és egy mercédest hasonlitanánk össze, azokhoz a szutyok rippekhez hasonlítsd amit ide feltöltenek eggyen ketten ha van annyi bennük hogy feltöltik de általában csak linkelik más oldalról!!!! -
#7278 Talán csak nem az ilyen minőségű zenékhez szoktam. -
#7276 Nekem csak egy kérdésem volna és nem is szaporítom tovább a szót: ha akkora italo és minőség-fan vagy, akkor hogy lehet az, hogy a monitorod 26"-os full HD, de a "fekete korong"ra sajnálod a pénzt? (válaszolni sem muszáj - mondjuk úgy, hogy költői kérdés volt...) További jó "szórakozást"! -
#7275 Hidd el nem a kukacoskodás megy.
Csak amikor valaki azzal nyit hogy Promo lemez , meg ilyen minőségű rip, meg olyan szuper felvétel akkor bizony van jó pár emberke ( it is ) aki utána néz hogy valós-e ez az állítás.
És hát ugye amit idáig láttam az engem még nem győzött meg. -
#7272 Jó a műsor? -
#7271 Meg persze füllel, ha már az "analizáció" úgysem érdekli, mint írta... -
#7270 Konkrétan arra gondolok hogy van egy két ismerősöm akik szintén egy egy témakörben HQ zene stb.. topikot üzemeltetnek.
És hidd el rohadtul szét tudnak cincálni atomjaira egy felvételt analizálás szempontjából.
És ha egyszer nekiesnek a felvételeidnek ki is vesézik ebben ne legyen kétséged.
És értenek is hozzá nem csak a levegőbe beszélnek.
Nagy tudással ,és főleg komoly hangrendszerrel rendelkeznek.
-
#7269 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont ez a cél. -
#7267 Nagyon kicsi - nem érdemes rágódni rajta. -
#7266 Kérlek ne húzogasd az alvó oroszlán bajszát, mert esetleg egy egész falkát kapsz a nyakad közé, ha a többiek is megérzik a vérszagot. -
user2 #7265 Kaposi1-nek.Te magad digized be őket??Kíváncsiságból meghallgatnák egyet hogy milyen minőségre sikerült digitalizálni tolj fel egyet a zippyre!!!! -
#7264 És még valamit!
Ért is "valamit" a felvételek kianalizálásához. -
#7263 Legalább megtanultad használni a "válasz erre" gombot - a Te esetedben már ezt is fejlődésként könyvelem el. -
user2 #7262 Hát velem emberére akadt!!! -
#7261 Vigyázz, vigyázz mert
1. Wescone kolléga nem olyan aki csak hagyja annyiban az ilyen megkeresést, ami ugye felesleges vitákat szül.
2. Wescone kolléga szintén a minőségi zene híve (sőt) -
#7259 80-as évekből rengeteg van.
Abból sokkal nehezebb begyűjteni a ritkaságokat.
New Italo megjeleneik , megvan rá a pénzed, megrendeled , megérkezik azt annyi.
De a 80-as évek ritkaságai az más tészta.
Pl:
Van hogy látok egy lemezt nevezetten a legnagyobb kedvencemet ami sajnos nincs meg, de visszatart az hogy az ára a lemeznek 1200$!!!Egy maxi lemez összesen 2 számmal .
California - Volerei ez a legjobban fájlalt album ami nincs meg jelenleg.
-
#7258 Hmm, masterelt mptréés "minőségi ember" - az ám az igazi! -
#7257 Ha a 7168 - as hozzászólásomban a "tökéletes" szóra kattintasz ott egy részét láthatod ami be van digizve. -
#7254 Nem tudom mekkora a monitorod felbontása?
Azok a lemezek amik a fórum két oldalán láthatók azok mind megvannak.
Nem véletlenül azok vannak oda kirakva.
2009-2011 krémje szerintem. -
#7252 Szinte minden nap hallgatok zenét.
Ha itthon vagyok a háttérben mindig szól valami.
-
user2 #7251 Egy kiváló felvétel, csak az jut eszembe róla hogy ezt a korongot valaki bedigizte de valami nagyon gané módon és még volt képe feltölteni a világhálóra, egyébként ebből is van egy masterelt verzióm nagy kedvencem!!!!