NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Szia Oki!

Először is megtisztelő hogy még melóból is bekukkantasz.

A fő probléma nem is az hogy valami kétszer, vagy akár többször jelenik meg,igazad van ebben.
    Nekem inkább az nem tetszik hogy bár jó párszor leírtam már de még mindig nem lehet megérteni hogy itt semmi keresnivalója az olyan zenéknek, albumoknak, ami csak a 80-as évek eredeti zenéjét tartalmazza.

Ez egy New Italo topik ( lenne ).

Hidd el aki ezt a műfajt kedveli az ismeri az előadókat, és a google kereső alapján egyből idetalál.
    Nagyon sokan járnak ide New Italo zenéért akik bár soha nem írnak egy sort se, de tudom hogy sokan merítenek ebből a topikból.
    Még olyan általam elismert rádiók is akire álmomban sem gondoltam volna.
    Szóval ezzel csak azt akartam mondani hogy aki ilyen zenét keres az idetalál könnyedén.

"Tételezzük fel, hogy valaki rátalál a fórumra, és időnként bekukkant.
    Nem ismeri ezeket az előadókat, vagy csak 1-2 ami mond neki valamit."

Pontosan azért jött létre ez a topik hogy megismerje ezeket az előadókat.
    És ha PL lát egy ilyen előadót a világhálón mint az Italover akkor ne csak nézzen ki a fejéből.
    Mert ugye ha rákeres legközelebb már tisztában lesz azzal hogy milyen zenére is számíthat vele kapcsolatban.Mert esetleg itt már találkozhatott vele.
    Hidd el elsősorban nem magamnak csinálom mert én ( és még páran itt )tisztába vagyunk az új megjelenésekkel, és az új beszerzendő dolgokkal.
    Ennek ellenére bizony nekem is sok újdonságot mutattak már a kedves topik látogatók.
    Annó emlékezhetsz miért is indítottam ezt a topikot.
    Mert a 80-as évekből egyszerűen kiutálták ezeket az új megjelenésű dolgokat.( Részben joggal)De máshol nem volt lehetőség ilyen zenék bemutatására az sg-n.
    2008 körül kezdett igazán beindulni a New Italo stílus és bizony gazdátlan kutya volt.
    Sehová se illett be igazán.
    Talán még idejében nyitottam ezt a topikot neki, ami számomra is furcsa de eléggé egyedülálló a maga nemében.

Nos ezt szeretném megőrizni.
    Ezért nem szeretném ha az általam oly nagyra becsült 80-as albumok linkjeivel "felhígítsák" ezt a topikot.
    Nagyon jók azok a zenék, de megvan a saját helyük egy nagy múltú topikban, ami máig kedves a számomra.
    Én sem teszek New italo zenéket Breki topikjába mert nem oda való.
    Bár sajnos azt látom hogy ott is kezd elszaladni a ló.
    Szóval a lényeg az hogy szeretném tartani magam az eredeti elképzeléshez még akkor is ha a végül egyedül maradok.
    Bár ezt kétlem.