41555
-
#7248 Hát mit mondjak erre!!! Szerénykedik az ember de ez tökéletesen így van! Mint ha ezt is a birtokunkba lenne Laci!!! Hallgasd csak user2!!!
-
user2 #7247 Gratula hozzá -
#7246 "A Dario ripet meg köszönöm neked de a polcomon hever a megjelenés óta!"
Fekete korongon, mint még oly sok más New italo ugye Gyurikám?
-
#7245 Ezt a kérdést nem jól látod!!! Igen is Kaposi1 nagyon nagy Italo rajongó és egyben házi gazdája is ennek a topiknak és nagyon jó barátom! Híd el nekem, hogy nagyon szereti az Italo zenét ezzel ébred és kel mondhatnám megszállott! A Dario ripet meg köszönöm neked de a polcomon hever a megjelenés óta! -
#7244 Figyu egyszer már sikerült használnod azt a "válasz erre " fület.
Próbáld meg használni, hidd el egyszerűbb lesz az életed. -
user2 #7243 Kaposi1-nek -
#7242 Akkor eltévesztetted kissé a smile-t! -
user2 #7241 Bocs csak viccnek szántam!!!! -
#7240 Ne legyen kétséged!
Pont én,aki létrehozta azt a hiánypótló topikot?
Hát, komolyan ez az év beszólása volt.
Gyurikám mit szólsz te ehhez?
Szeretem én egyáltalán az italo zenét? -
#7236 Csak maradjunk a szlogennél légyszi.
Napjaink Italo zenéi....... -
#7234 És te erre emlékszel!!!
-
#7232 ÁÁÁÁÁÁÁ nincs nekem érzékem hozzá csak imádom a jó zenét! Csak Z.R. kolléga ide ne tévedjen! -
user2 #7231 Egyre jobban kedvellek györgy74, látom van érzéked a jó zenéhez!!!! -
#7230 Még egy hangmérnök?
Kiváncsi leszek mikor ütközik Z.R. mesterrel... -
#7228 Vélemény nem ismertem!!! Ami jó az jó meg kel hogy mondjam! -
user2 #7227 Nos vélemény??? -
user2 #7225 Ableton Live!!!!! -
user2 #7224 Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam hogy nagyon finnyás vagyok még italo diszkó zenén belül is, hisz mindannyian tudjuk hogy nagyon sok olyan zenei kiadvány van, amin két számnál több jó nincs és sok zenére azt mondják hogy italo pedig még csak nem is súrolja a műfajt!!!! -
#7223 Ez így van a bakelit mindent visz!A másik kérdésem milyen progival masterelsz? -
user2 #7222 Nem a lemeznek a hangminőségével van baj, hisz jól tudjuk hogy a mai napig a bakelitnél jobb hangzás nincs, bármelyik digitális adathordozót atomjaira veri. Azzal van a baj aki digitalizálta és a legfőbb gond hogy mivel!!!! -
#7221 El is felejtetem mondani azok az előadók amiket írtál elég népszerűek voltak az italo világában. Te is tudod hol kezdődik a jó zene, csak még azt nem tudod hol végződik.... Remélem nem sértettelek meg ezzel a kijelentésemmel!!! -
#7220 Minden lemeznek a hangínőségét javítod? -
user2 #7219 Bocs, nem én digitalizáltam én csak javítottam a hang minőségén, miután aki digitalizálta igen csak botfüle volt a hangzásképhez, mint ahogy sok más emberkének is. De ha már komoly italo előadóknál járunk, felsorolnák párat ami tuti ott van a toppon nálam Fact & Fiction - Give Me The Night,Grant Miller - Colder Than Ice,K.B. Caps - Do You Really Need Me,Mauro - Buona sera ciao ciao,Michael Bedford - More Than A Kiss és így tovább!!!! -
#7218 Természetesen fekete korongról masterelve! Tisztázunk valamit én digitalizálni szoktam nem masterelni! Egyébként gondolom erről a lemezről van digitalizálva!
-
sanyo71 #7217 Őrült vagy Codi mester -
#7215 Tudom, hogy senkit nem érdekel...
Ma voltam egy fővárosi egészségcentrumban éves full analitikán.
Mivel azt mondták első körben (részletek 2 hét), hogy mindenem lossless, ezért én most berippelem magam egy helyi étterembe, majd masterelek egy adag steak-et (medium) és mivel este ez már egészségtelen 2-3dl veresborral felhigítom.
Majd diszkrét böfizést követően eldudorászom a szalvétám mögött a " Ha meghalok ne kérdezd hogy miért büdös a lábam" nemzeti eposzt..
Oszt csucsuka..
Lacikám!
Langzam spacíren - nyetu ugri bugri
-
#7214 Szia Sanyi!
Dehogy idegesítem, csak őszintén csodálkozom. -
sanyo71 #7213 Sziasztok!Főnök ne idegesitsd magad annyira, -
#7212 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem használta a válasz erre gombot! -
#7211 Miko Mission?
Saját rip vagy masterelt lemez Lacikám!!!! -
#7210 Miko Mission
De az a röhej hogy lehet az is akár. -
#7209 Válaszolni már nem igen tudok ezek után, mert az államat keresgélem a padlón. -
#7208 Igen nem rosszak akkor látom ismerd is őket! És ha meg szabad kérdeznem ki a kedvenc a New Italo világában? -
#7207 ...Én is! -
#7206 Tátott szájjal bámulok. -
#7204 Folytatva a sort.
Marco Rochowski,Ernesto,Marius M.21,Cyber Space ,Ital4Ever,Spiral,Marcel De Van,Cyber Attack,Abbsynth,SPACE PROJECT,Anders Lundqvist és még sokan mások akiket sikerült kifelejtenem. -
#7202 És akkor hol van Jan Schipper, A.M. Samurai, Galaxy Hunter, Vanello, Vision Talk, Daylight, és akkor még sorolhatnám a jobbnál jobb space Syntecht zenéket! Természetesen Robert Ludwinski is nagyon jó. Ha esetleg szereted ezt a stílust akkor hallgasd meg a fentiekben felsoroltakat és máris más lesz a véleményed!!! -
#7198 Minek szedjem le Cimbi!
Talán ez a kép meggyőz hogy kár ilyen hangzatos szavakkal dobálóznod hogy saját rip, vagy masterelt.
Ez bizony nem másról származik neked sem mint a Producers Mexico 4 albumról amit fél perc alatt megtalálok a neten.
Tisztán látszik a kép baloldalán hogy az általad feltett nóta bit-re megegyezik az én lemezemen található számmal.
Tényleg ennyire kispályásnak gondolsz hogy ezekkel a számoknak nem tudom kideríteni az eredetét.
Ha csak egy két tizeddel eltért volna a méret azt mondom huha.
De pontosan 16,20 Joint Stereo felvétel ez bizony, arról a lemezről ami nekem bevallom, a netről van.
Mondtam, lemezt a kezedbe egy fénykép erejéig, aztán beszélgethetünk arról hogy saját rip vagy sem.
-
#7196 Szia user2!
Tényleg nagyra értékelem az aktivitásod.
De, légyszíves használd a a lap alján a keresőt mert ezek a zenék is voltak már itt.
Egyébként Alexander Glez - Let Me To Say (Hi-NRG Version)nótája kimondottan a kedvenc tőle. -
Biatomi #7194