Egyrészről az a javaslatom lenne, hogy valahol jelöld meg, hogy hány évre visszamenőleg gondolkodjanak, az ide látogató delikvensek, mi a határ, és akkor talán a probléma is megoldódik. Közvetlenül, én akár a topik megnevezéshez tenném hozzá, de ez csak egy javaslat, nem több...
(Napjaink Italo Zenéi (max 10 év visszamenőleg))
Más:
Nem egyszer, s nem kétszer, kaptam a pofámra, hogy amit feltettem ide, az már vagy volt, vagy fent van, stb. Aki vette a fáradságot, és levette, az most is tudja, hogy nem az tettem fel, ami fent van, volt, hanem saját remixeket, vagy olyan dolgot, ami pluszba, az album mellé tehető, ha elnyeri a tetszést. Csupán a vita, és az oda-vissza való szólások véget, illetve időhiánya miatt, nem mentem bele ezekbe a visszaszólásokba... Most sem teszem, és nem hiszem, lesz mire vissza szólni a továbbiakban sem...
Harmadrészt meg, bár lehet én vagyok a hülye, és a vak, de sehol sem látom, vagy olvasom, hogy ez a topik miről szól. Avagy azt gondolod, hogy a "Napjaink Italo Zenéi" név mindent magában foglal??? Akkor mit szólnál, egy kis mai igazi Olasz (Italo) zenéhez??? Lehet feldobnék neked egy két ilyen cuccost, ki is akadnál rendesen...
Szerintem, ha lehet, akkor egy kicsit fogalmazd át ezt a csodás mondat sort, és a sok felkiáltójel helyet tárgyilagosíts, talán azzal többre mennénk...