NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• tibymasterxxl #42762
    Szia Reynaud!

Nem igazán kedvelem már a vitát, ezért nem is válaszoltam volna, de meg lettem szólitva, amin amúgy jót nevettem :))
    Szóval én olvastam pár hozzászólást, nickneveket nem igazán néztem, hogy ki irta, csak azt, hogy mit.
    Ha azt gondolod, hogy nem merek valakit nevén szólitani, akkor baromi nagyot tévedsz, de csak azért, mert nem ismersz, ahogy én sem téged.
    Amúgy én annak a hive vagyok, hogy akinek nem inge, ne vegye magára! Ha esetleg magadra ismertél, akkor neked "is" szólt!
    Speciel többes számot használtam, pontosan az effajta viták elkerülése végett és ezzel részemről le is van zárva ez a téma!

AI -ról csak annyit, hogy amikor megjelent útáltam, aztán meghallgattam 1-2 track -et, de nem jöttek be! Igazából a bajom az vele, hogy én imádom a jó minőségű zenét. A mai napig nem lehet elmondani AI zenékről, hogy olyan szinten szólnának minőségileg, ami egyáltalán csak érintené az elvárásaimat! Viszont sokat javúltak és pontosan azon a téren, amin nem hittem volna, ez pedig a vocál.
    Amit viszont el lehet róluk mondani, az az, hogy fejlődnek és forditott arányosan, mint a húsvér előadók! Amig az előadók kiégnek, ő fejlődik és mindég jobb, ez az ami megfogott benne. Igazából akkor fogom kedvelni, ha majd a hangszereket is kihallom bennük úgy, ahogy szeretem, mindaddig csak szórakoztatom magam velük.
    Persze zeneileg sem voltak sehol az elején, viszont már hallottam olyanokat, melyek nagyon tetszettek felépitésükben.

Addig amig csak zenél semmi bajom vele, de amit okozni fog rövid időn belül, attól félek!