42722
-
polojana #42642 Köszi a bemutatót! Már hiányoltam tőle az új zenéket. -
Mirko Hirsch - The Crimson Bride (bandcamp link)
Sehr gut!
Danke Mirko. -
Szia,
December közepe táján tervezem indítani a szavazást.
A start jelezve lesz.
Köszönöm hogy már most visszajelzéseket kapok.
Megpörhetjük majd a topicot,italo disco rajongók!
Addig is mindenkinek a legjobbakat,jó egészséget! -
Egykoron,az egyik videója alatt olvastam egy zenész honfitársának kommentjét,mely válasz volt egy user kritikájára,miszerint Raul nem jól énekel.
Megvédte,ellenkezőjét állítva,miszerint Raul jó énekes.
Nem árulom el ,ki volt a spanyol zenész kolléga.
Rodriguez úr,írhatna már néhány jó dalt a nejének is! -
polojana #42638 Nekem is lesz listám, de még várok decemberig. -
mathezoltan #42637 "Louie testvér"- nélkül ,nehezebb dolga volna. -
Akkortájt,évekkel ezelőtt ,mikor azt írtam róla,mulatós zenésznek jó lenne,nem gondoltam volna,Mode One rajongó leszek.
2017-ben megtörtént a varázslat,azóta sok jó dala van,ez is jó.
Köszi!
De miért nem a hivatalos videót raktad,rakod ki?
Na majd én.
Mode-One - In The Shadows Of The Night
-
Josep Xortó + The Congosound - Tu M'Entretens (bandcamp) -
Donald Dust - The Muscle and the Sinew (vocals by Gala) bandcamp link -
Igen,színvonalas dalokból,egy tízes listát lazán ki lehet posztolni,rangsorolni majd. -
allada67 #42632 Igen , hiányoznak a Fred Ventura, Mirko Hirsch, Carino Cat, Energy Voice , Stylove, Tom Hooker/Tam Harrow, Amaya, Stockholm Nightlife,
Magic System DJ, Tiger Club, stb.zenék. Egy 10-es lista azért lesz tőlem. -
gyula1971 #42631
DJAP – Ciao (New Dance Mix 2025) feat.Paula Evans -
polojana #42630 Mode-One - In The Shadows Of The Night
-
Roubix - Future Brain - 21st November 2025
Egy ilyen fiatalember italo-euro disco stílusban utazgat,több mint örömteli,s még Roger Meno dalát is remixelte. -
Silvana Rossi - Don't Leave Me (bandcamp) -
Peter Wilson, Sean Smith - Happy That You Found Me (bandcamp) -
A minap elejtettem néhány szót azon korszakomról.mikor is ,dallamos vokál trance volt a mainstream nálam.
Egy,csak 1 mutatóban,a sok favorit közt.
First State featuring Relyk - Cross The Line (Official Music Video)
-
The Flirts - Passion (Indra Traferri Edit) bandcamp -
Van egy kérdésem,tán,talán valaki többet tud erről.
Mode-One - I'm Here With You Tonight ,van valamin extended verzióban?
Rövid megvan,állandóan repetáznom kell belőle,1x nem elég meghallgatni.
Óriási zene,Raul nagyon rossz angol kiejtése,még dob is felfelé a produkción,van egyfajta bája! :)
-
Nuovo Testamento - Heat (Digimax Remix)
-
Hi Guys,
Habár kétséges volt,az idei gyengébb zenei felhozatal okán,de év vége táján, újra elindítom a legjobb dalokra a szavazást.
Szabadon választható,összesen 10 dal rangsorolását fogom kérni,egy kikötéssel,AI által generált dalok nem játszhatnak.
Ez a dal az alábbi videóban,ebben remixben,nálam esélyes akár az első helyre is,de decemberig még sok minden történhet.
Érdekes,2009-ben kiadott vinylen hallható verziók egyáltalán nem tetszenek,ellentétben azokkal,ez a Jago remix,bitang jó!
Stage - I Can't Get You out of My Mind (Jago Remix)
-
gyula1971 #42621 Carter - Just In Time (Italo Disco) -
polojana #42620 Ken Laszlo - Hey Hey Guy (Disco Computer Remix)
-
ZoltanBp #42619 bocsi, még egyet betettem :)
-
ZoltanBp #42618 Szeretnék megosztani kicsit más dolgot, de az italo-val összekapcsolható tartalmat. Ez tuti nem AI, a lengyel srác szenzációs, igaz nem teljes zenéket mutat, hanem hogyan készülgetnek, és ahogy rögtönöz :).
Több csatornán szerepel..., tud hangulatot csinálni, nekem biztos sikerült átadnia-Egy egy részt demoként teszek be, a többit megtaláljátok.
Remélem, nem bánjátok.
-
Igen, ez a stílus amit TOM MOULTON képvisel az a nyerő nekem. :-) -
Sajnos... és az is kár, hogy színes... maradok az eredeti kiadásnál. Azt nem múlja felül még minőségben sem. Amíg az öreg Bernhard Mikulski vitte a ZYX-et az akkori hangmérnökkel addig odafigyeltek a minőségi hangzásra. Miután elment az Öreg és a Mérnök, jött a káosz és hozzánemértés ideje. A mai napig nincs jó hangmérnökük. (egy DJ van....) Ők a kulcs a lemeziparban és megfizethetetlen a díjuk. Ezt az infót egy olyan ismerősöm mondta aki személyesen volt kapcsolatban az Öreggel, akkor még kint dolgozott Németországban. -
A 90s évek második felének,2-ik felében erősítettem rá a lemezgyűjtésre.
Akkortájt a 90s euro-dance népszerűsége már lecsengett,helyére a klubokban bitang jó ,dallamos vokál trance,house dalok jöttek + indult a retro hullám a Modern Talking 98-as albumával,mely megalapozta az italo-disco újbóli népszerűségét.
Ministry Of Sound,angol lemezkiadó kiadványait favorizáltam elsősorban.
S persze az italo-euro disco gyűjteményemet is tovább erősítettem,de bár van sok ezer lemezem,én nem tartom magam ásznak,lemezgyűjtés terén,viszont mostanra,szinte minden megvan amit szerettem volna.
Olyan apróságok hiányoznak azért még,mint pld. Waterfront Home - Take A Chance a rövid verzióban.
P.S. : A videóban hallható zene illetve stílus a Te zenei világod,ha nem tévedek.
A legjobbakat! -
Ken Laszlo - Glasses Man (2025)
Nagy kár,csak Flemming Dalumtól kerül a lemezre új remix. -
Miközben az igénytelen,hulladék mesterséges szemét elárasztja a zenei streaming oldalakat is,azért akad még néhány jó kiadvány,melyek viszont gyakran a nyolcvanas évekbe repítenek vissza bennünket.
Stage - Dreaming (bandcamp)
Vinylen is! -
Ez nálam is így van, ritkán veszek új lemezt, inkább a börzén vagy így-úgy veszek még néhány régebbi vinylt v. CD-t. Mostani friss vinyl beérkezés ami nálam nyerő, örökzöld eredeti album mellett! :
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2025.11.02. 20:01:47 -
Hi JL,
Engem is zavar,olyannyira hogy összefüggésbe kerül esetemben azzal,lassacskán,lépésről lépésre,lemondok a lemez illetve zenegyűjtésről.
Idén alig akad néhány jó dal a zenei felhozatalban az igazi zenészek produkcióiban.
De nem esem kétségbe,van bőven a gyűjteményemben mit hallgatni az elmúlt közel 50 esztendő zenei terméséből.
Van itt a közelemben sok ezer lemez,s gondolom nálad is! -
Szia Reynaud! Köszönöm a válaszod, igazad van. Nem tesztelni akartam itt a kollégákat, csak ez a AI áradat engem nagyon zavar és csak a "több szem/fül" alapján következtetett véleményetek érdekel. -
Szia allada67! Köszönöm a válaszod, én is AI-re gondolok... -
A "szinte" helyén való,mert B.Tóth is játszott italo-euro disco dalokat,Bobby "O" zenéket,szerzeményeket.
DE...
Komjáthy műsoroknak volt egyfajta varázsa,Gyuri bácsi nem csak a megjelenésével volt elegáns,a műsorvezetése is az volt, kiváló hangorgánummal.
Szerintem a magyar rádiózásban, zenei műsorvezető,zenei szerkesztő vonalon Ő volt a legjobb. -
Axodry - You (DayVentura's Surgery) bandcamp link -
Szia,
Érdeklődj nála,mikor koncertezik,vagy melyik füstös bárban lép fel legközelebb! :)
Az egyik zenei platformon,több mint 40 kiadványt látok az artist névvel,egy hónap alatt.
A napnál is világosabb,de nem csak ezért.
Üdv. -
mathezoltan #42603 Koncertjei nincsenek. -
gyula1971 #42602
poetadelasnubes - La Lasagna -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sikerült :D