42782
-
Többiek is jók,a rádió indulása idején rendszeresen volt alkalmam hallgatni az élő műsorokat,akkor jobb volt a tematizálás is,de Wind mester tényleg kiemelendő,pláne ha 80s italo-euro disco,Hi-Nrg és new-italo zenéket játszik,nem pedig 90s évjáratú dalokat.
RSDH programján a vasárnap esti live show érdemel kiemelést,gyakran italo disco premierekkel,de élőben ezt én nem hallgatom,a YouTube-on szoktam ,másnap belepörgetni a premier dalok miatt.
Sajnos szabadidőm manapság alig van. -
De ez nem ide való. -
Lennon Ezt a Muzsikát nagyon kedveli pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lennon et hallgatja, mert szereti az ilyen zenét.... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem vicceltem... komolyan kérdeztem. Az említett DDR-t pedig csak nagyon ritkán, ha úgy jön ki a lépés Wind Barátomat néha a többieket nem igazán...
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2025.12.03. 20:30:36 -
Szia,
Biztosan csak viccelsz,s hogy én is rálépjek a poén vonalra.
Ha jól tudom,egy holland rádióállomás.
Az amit Te hallgatsz,mint minap említetted,utaltál rá egy hsz-edben, "Disco Diamond Radio" szerintem legalább olyan jó! -
Sziasztok! Én lenni tudatlan...de mi az a "RSDH" ???? :D :D -
s még 1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem ez premier volt,nem ismertem,nem hallottam korábban,esetleg az lehet oka,lapozhattam egyet anno,mert mint aktuálisan történt,a verse indulásakor,a vokálban néhány másodperc alatt,felismertem George Aaron hangját ... érted!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nálam zenehallgatás terén mostanában az van,egykoron megkedvelt zenei stílusok,illetve ezen stílusok dalait,képtelen vagyok meghallgatni,ezek közt leginkább a 90s euro-dance stílust rajzolom előtérbe.
Egyébként is nehéz "barátság" volt mert a 90s évek első éveiben még rengeteg jó italo-disco dalt adtak ki,de azért magával rántott,most viszont ezeket,néhány kivételével,semmire nem tartom,tök egyszerű,egy kaptafára kottázták le a legtöbbet,most értem meg azon tagokat,akik többször leírták ,nem kedvelik e stílust.
S hogy Reynaud mit is hallgat manapság,ha éppen nem italo-disco ,lásd alább,egy példa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt is sokszor hallottam már, szerintem pedig tök jó zene. -
Italoconnection - Like A Star (soundcloud link) -
-
-
Tudom,RSDH zenei szerkesztő-műsorvezetői köreiben,nagy a respekt Bobby Orlando zenei világa irányába,favorizálják dalait,szerzeményeit,megjegyzem,jól teszik.
"O" mester, közelmúltban kiadott kiadványai nagy kedvenceim a kiadó piacterén lásd,alább és fentebb ,de ez nálam csak átlagos.
-
Állandó hallgatója vagyok a RSDH-nak, hallottam már sokszor ezt a zenét és én kimondottan kedvelem! -
polojana #42686 E nagyon jó. -
Én lenni "O" rajongó,de ez a dal nem lenni kedvenc.
The Boyd Brothers - Keep It Coming
-
Ian Lex - Fallen Angel
-
Vocals = George Aaron
Nem jó énekes,nem jó zene! -
gyula1971 #42682 Joli Band - Paradiso ITALO DISCO -
gyula1971 #42681 Tapps - Crazy For You (I Venti Remix) HI NRG -
DJMIX #42680 enjoy! -
polojana #42679 Lars La Ville - Italo Talo Disco (Extended Italo Edit)
-
Michael Cassette - Mind Of Glass
-
Ezt csak az összehasonlitás kedvéért,mi a szitu,ha nem a világ legjobb férfi énekese ,Philip Oakey énekli a dalt mely méltán lett világsláger!
Elég rossz így!
Together In Electric Dreams (Live on MFTI) by Parralox -
Sonia - Love Train Remixed (bandcamp) -
G.J. Lunghi - I Wanna Live (bandcamp link) -
Hamarosan új "I Venti d'Azzurro Records" kiadványok.
-
Gazebo - I Like Chopin 2025 (Cristian Marchi Remixes) bandcamp
Habár megvan az original maxin,úgy igazából sosem volt favorit ,Paul Mazzolini ezen slágere.
Az új remix dob rajta valamennyit pozitív skálán,én ízlésem alapján. -
Ezért érdemes volt ide kattintani.
Xtra,professzionális new-italo hangzás! -
allacska #42671
Italo4ever - Music Ever in the night -
ZoltanBp #42670 A koncertjeinek is egyedi a hangulata.
Kite With The Royal Swedish Orchestra - Hills (Live "The Royal Swedish Opera" 2019)
-
ZoltanBp #42669 Kicsit más hangzás, kicsit más feeling, de nagyon rendben van a szinti hangzás. Talán belefér az itteni zenék közé, ha nem, törölhető. Engem elvitt hangulatban a munkássága.
Kite - Tranås/Stenslanda (Offical Music Video)
-
polojana #42668 Mflex Sounds Team - No Te Escondas Más Te Atraparé /Spanish Italo Disco/
-
polojana #42667 Ken Laszlo - Glasses Man (Flemming Dalum Remix)
-
Italoconnection - Like A Star (BAP 239) -
allada67 #42665 P. Buroni - Bullatella Cannelle (Remix 2024.) 2024-ben én erre nem emlékszem, de jó volt most rátalálni. (Az eredeti 1984-es még jobb.)
-
MrSister #42664 Lee Marrow - Shanghai (Saint Tropez Caps Hotsand Mix)
Érdekes... -
Egykoron,jó rég volt,a német DJ ezen dalától számítva lettem rajongója,aztán több tucat lemezt vásároltam a kiadványaiból.
Ez a "Don't Stop" ,egy jól sikerült feldolgozása,2024-es évjáratból.
ATB & Dopamine - Don't Stop (I Wanna Know)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2025.11.21. 21:09:25 -
Szia,
Közelmúltban ,jó néhány alkalommal ajánlottam Wind mester "Széljegyzet" műsorát.
Ha tehetem,én is hallgatom,extrákkal teli a zenei szerkesztése.