NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #42757
    Szia,

"Én mostanra már azon felvételekbe,videókba bele sem hallgatok melyekről tudom AI által generált."

Ez a kijelentésem cáfolja az általad állítottakat,miszerint úgy írok véleményt AI zenékről,hogy meg sem hallgatom.
    Már nem!!!,így helyes.

Tán az elsők közt ,vagy az első voltam aki 2024 tavaszán feldobott ide egy komplett AI kiadványt a bandcampról.
    Első blikkre ,csak belehallgatva a dalokba,talán még tetszett is,alaposabban meghallgatva,már a hallásom romlására gondoltam,a torz vokálok miatt,szerencsére nem a hallásom romlott.
    Onnantól kezdve,a rossz benyomás miatt,én kerülő útra raktam ezeket a mesterséges dalokat,s többször is csevegtünk fórumtársaimmal ezen témáról,tudtak többen olyant mondani,mely számomra is hasznos infó volt,sokszor leírtam,AI által generált zenéket semmire nem tartom,nincs varázsa,mesterséges dolgokat a élet más területén sem kedvelem.

Emberi viselkedésről írsz,ezt kéred számon,miközben nem mered felvállalni,a hsz-ed célpontja,címzettje én vagyok.
    Nem kell tőlem félni,tartom magam annyira intelligens embernek,ok nélkül senkit nem bántok,ha van rá ok akkor sem,legfeljebb kiigazítom a téves álláspontokat,udvariasan.

P.S. : Újra kérem,ebbe a topicba ne dobjatok fel AI dalokat,a témát is zároljuk.
    Van topikja ezen mesterséges zenéknek a fórumon.