tibymasterxxl#42756
Nem vagyok egy zenei zseni, de az életről tudok 1-2 dolgot, pontosan ezért kérdezném azokat, akik nem is hallgatják az AI zenéket: - Hogyan lehet véleményt irni, mondani olyanról, amit nem is ismerünk, mert elhatárolódunk tőle ??? Pont olyan ez, mint valakiről irni, akit nem ismerünk, ráadásul olyat, amivel csak lejáratjuk ??? Hol van itt a logika?
Én igen is hallgatok AI zenéket, persze brutálisan nagy a hasonloság közöttük, de vannak kivételesen jók is, amelyeken csodálkozom is, hogy egy gép olyanra is képes, amire a mostani előadók már nem igazán, sajnos!
Ne feledjük, ő még csak tanúl, tőlünk emberektől tanul!
Nem áll szándékomban az AI melett kiállni, de nem is fogom lejáratni, csak azért, mert én elhatárolódom tőle! Nem előitéletekkel megyek neki egy dolognak, hanem előtte foglalkozom a témával!
Bocsi, de ezt ki kellett irjam magamból és nem az AI miatt teszem, hanem az emberi viselkedés miatt!
UI.: Arról pedig, hogy kinek mi és milyen zene tetszik, vagy hogy melyik jó zene és melyik nem, ismételten lehetne vitát nyitni, de higgyétek el, hogy mindenki tudja mi tetszik neki és ezt nem egy másik ember kell elárúlja! Nem vagyunk egyformák és ezt el kell végre fogadni!