Az italo-disco eleve nem egy túl bonyolult gépzene,synth játék alapokon,ha ehhez még a vokál is mesterséges,az a mélybe rántja a színvonalat.
A 80s és new italo vonalon rengeteg jó produkció volt,van,esetenként nagyon magas synth dallamokkal,és kiváló énekesekkel,a népszerűségének titka leginkább tán a dallamosság,ezt AI által jelenleg csak rombolni lehet.
Mesterséges intelligenciával,most még nem lehet olyan jókat komponálni,mint amire egy zenész képes.
Én mostanra már azon felvételekbe,videókba bele sem hallgatok melyekről tudom AI által generált.
S itt és most STOP ebben a topicban az AI zenéknek,van topic ezen "művek" számára a zenefórumon.
Az jut még eszembe,egyes előadók ,formációk rajongója vagyok,voltam,AI rajongó hogy legyek,ahogy jól írod,utalsz rá,az nem egyenlő az emberi produkcióval.
Végül...
Rólam tudhatjátok,hidegrázásos frász jön rám a mulatós zenéktől,de az alábbi spoiler alatti dalban is több,sokkal több zenei érték van mint egy AI generált zenében.
Ha majd egyszer mulatni lesz kedvem,ezt fogom hallgatni,tök jól énekel a srác és hangszerek,igazi hangszerek szólalnak meg.
Nahhh,Reynaud mulat pár percig,amúgy az énekes simán lehetne pop sztár kis hazánkban,hangi adottságaival,és ez az a zene amit megpengettem nyáron,mint jó színvonalú mulatós,de akkor nem volt bátorságom feldobni. :)))