fülcsimanó2#42299
Igen, ez így igaz, s reménykedjünk is, hogy az utánunk következő gerenációknak már nem kell meghalniuk idejekorán olyan (főként daganatos) betegségekben, amelyeket majd gyógyítani lehet. Én a napokban néztem az űrkutatási, különösképp Kapu Tibor videókat-cikkeket, mindent amit elérni lehetett, hiszen ez egy óriási dolog, ami éppen történik velük s velünk.
Ha több ezer kilométerről le lehet tekinteni a Föld nevű bolygóra, és kipécézni benne a picinyke Balatont, s erre van technológia, akkor talán rövid időn belül az orvostudomány is elképesztő módon fejlődhet, akár AI segítségével...Így legyen!
Én a mesterséges intellingenciát kizárólag művészeti szempontból kérdőjelezem meg, ezért írtam a korábbiakat. Tudományos szempontból kétségkívül előtte a jövő.... s utánunk a vízözön, ahogy szokták mondani...:-)))
Az hogy hová fut ki ez a történet, mi valószínűleg már nem fogjuk megérni, de azért szívesen felébrednék s szétnéznék mondjuk 50-100 év múlva.... Nyilván italo és eurodisco már nem lesz:-((((