42821
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #42293
    Mozzart - Money (Roubix Remix)

• reynaud #42292

Jeff Vincent - I'm Gonna Get Over This Broken Heart (bandcamp)
  • reynaud #42291
    Ahhoz képest hogy Grant Miller az egyik leg favorit előadó,illetve énekes,ez a dal Fancy változatában sokkal jobb.
    Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással.
  • reynaud #42290
    Több mint egy éve feldobtam ide egy kiadványt.mellyel belesétáltam egy AI csapdába,ismert italo zenészhez köthető,ezért is.
    A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
    Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.

Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
    Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
    Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.

Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.

Mint pld....

Lehetetlen ilyent AI által csinálni!
  • polojana
    Grant Miller - Colder than Ice( Gerson Tellez Club remix)

• fülcsimanó2
    Nagyon nagy zene!
  • polojana
    Mflex Sounds Team - Secreto Español

• ItaloMucsacso70
    Pedig sok esetben jobbak már mint az élőzenés kiadványok!
    Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
    Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
    stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
    És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!

PL: DjAI - Summer Dream 2025
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52
  • reynaud #42285

Bitang jó!
  • reynaud #42284
    Gerson Tellez - Do You Really Need Me

Beszerzés:
    Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link
  • reynaud #42283
    Thomas Anders... sings Modern Talking - MIDNIGHT LOVER (Official Video)

• reynaud #42282

Ringo D.J. - Five Lights Bright (Vocal Version) sample (soundcloud link)
  • reynaud #42281
    Irene Cara - All My Heart (Bruno Guerrini 80 Remix)

• reynaud #42280
    Igazad van,az egyik legjobb 80s euro-disco dal,amiből készíthettek volna egy jobb rádió verziót.
  • reynaud #42279
    Hey Guys,

Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!

Köszönjük a megértést!
  • reynaud #42278
    Valami hasonlóra emlékszem,csak úgy lazán énekelgetett ,ha azt lehet annak nevezni,s ez kikerült a netre.
    Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
    A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
    Varázslatra volt szükség a stúdióban.
  • gyula1971

Torrevado - Stay Away
  • gyula1971
    Tony Black - Electric Fever
  • becauseIsaid
    Sok éve járta a netet egy koncertfelvétele, asszem Varsóban lépett fel, ami katasztrófális macskanyávogás volt kábé.
    Tehát igaz
  • ItaloMucsacso70

Midnight Affaire - Shadows Of The Night
    Released Date : Friday 27/6-2025

• fülcsimanó2
    Mi pár éve voltunk Enrique Iglesias koncerten az Arénában.
    Inkább papája jött volna el, Julio Iglesias. Aki hibátlanul énekelt akár lemezen, akár élőben.
    Nos, fiacskája tovább vitte a családi hagyományt, miszerint énekeljünk s abból nem lesz baj, méghozzá elég kifizetődő is.....azonban énekelni élőben nem tud. Szó szerint katasztrófa volt, amit a színpadon művelt. Szinte fájt, amit a kicsengetett nem kevés belépőjegy ára után kaptunk.
  • tibymasterxxl #42272
    Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem :)))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán :D Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt :))))
  • cucurbia
    Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért:))
    A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
    Marad az AI.:))
  • ItaloMucsacso70
    Bőven meglettünk volna nélküle!

George Aaron - Midnight Girl 2025

• gyula1971
    DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART
  • cucurbia
    Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
    Jó éjt.Heat is on!
  • reynaud #42267
    Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).

Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.

Fantasy (Radio Edit)

Jó éjt Béla!
  • cucurbia
    Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
    Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
  • reynaud #42265
    Ott van az említettek közt,erre gondoltam.

Köszi.

• cucurbia
    Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk.
  • reynaud #42263
    Upsz!
    Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
    Help me please!
  • reynaud #42262
    Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
    Köszi a korrigálást,igazad van.
  • reynaud #42261
    Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
    Heaven Is Waiting
    I Wanna Feel You
    átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
    A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte.
  • cucurbia
    igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos.
  • Musachy
    Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. ;)
  • cucurbia
    De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.)))
  • cucurbia
    Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.
  • reynaud #42256
    Ian Coleen,Ő kicsoda?
    Szinte semmit nem tudok róla.
    Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
    A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak.
  • reynaud #42255
    Egyetértek,Loui Rodriguez az elmúlt időszakban,gyakran mellényúlt,gyenge produkciók folyamán.
    Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.

s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
    Mode One - Leave the Bad Away

Jól énekel ebben.
  • reynaud #42254
    Andreas Kraemer presents AuraWave - Run

Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit.