42821
-
Mozzart - Money (Roubix Remix)
-
Jeff Vincent - I'm Gonna Get Over This Broken Heart (bandcamp) -
Ahhoz képest hogy Grant Miller az egyik leg favorit előadó,illetve énekes,ez a dal Fancy változatában sokkal jobb.
Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással. -
Több mint egy éve feldobtam ide egy kiadványt.mellyel belesétáltam egy AI csapdába,ismert italo zenészhez köthető,ezért is.
A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.
Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.
Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.
Mint pld....
Lehetetlen ilyent AI által csinálni! -
polojana #42289 Grant Miller - Colder than Ice( Gerson Tellez Club remix)
-
fülcsimanó2 #42288 Nagyon nagy zene! -
polojana #42287 Mflex Sounds Team - Secreto Español
-
ItaloMucsacso70 #42286 Pedig sok esetben jobbak már mint az élőzenés kiadványok!
Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!
PL: DjAI - Summer Dream 2025
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52 -
Bitang jó! -
Gerson Tellez - Do You Really Need Me
Beszerzés:
Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link -
Thomas Anders... sings Modern Talking - MIDNIGHT LOVER (Official Video)
-
Ringo D.J. - Five Lights Bright (Vocal Version) sample (soundcloud link) -
Irene Cara - All My Heart (Bruno Guerrini 80 Remix)
-
Igazad van,az egyik legjobb 80s euro-disco dal,amiből készíthettek volna egy jobb rádió verziót. -
Hey Guys,
Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!
Köszönjük a megértést! -
Valami hasonlóra emlékszem,csak úgy lazán énekelgetett ,ha azt lehet annak nevezni,s ez kikerült a netre.
Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
Varázslatra volt szükség a stúdióban. -
gyula1971 #42277
Torrevado - Stay Away -
gyula1971 #42276 Tony Black - Electric Fever -
Sok éve járta a netet egy koncertfelvétele, asszem Varsóban lépett fel, ami katasztrófális macskanyávogás volt kábé.
Tehát igaz -
ItaloMucsacso70 #42274
Midnight Affaire - Shadows Of The Night
Released Date : Friday 27/6-2025
-
fülcsimanó2 #42273 Mi pár éve voltunk Enrique Iglesias koncerten az Arénában.
Inkább papája jött volna el, Julio Iglesias. Aki hibátlanul énekelt akár lemezen, akár élőben.
Nos, fiacskája tovább vitte a családi hagyományt, miszerint énekeljünk s abból nem lesz baj, méghozzá elég kifizetődő is.....azonban énekelni élőben nem tud. Szó szerint katasztrófa volt, amit a színpadon művelt. Szinte fájt, amit a kicsengetett nem kevés belépőjegy ára után kaptunk.
-
tibymasterxxl #42272 Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem :)))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán :D Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt :)))) -
Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért:))
A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
Marad az AI.:))
-
ItaloMucsacso70 #42270 Bőven meglettünk volna nélküle!
George Aaron - Midnight Girl 2025
-
gyula1971 #42269 DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART -
Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
Jó éjt.Heat is on! -
Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).
Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.
Fantasy (Radio Edit)
Jó éjt Béla! -
Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
-
Ott van az említettek közt,erre gondoltam.
Köszi.
-
Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk. -
Upsz!
Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
Help me please! -
Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
Köszi a korrigálást,igazad van. -
Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
Heaven Is Waiting
I Wanna Feel You
átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte. -
igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos. -
Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. ;) -
De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.))) -
Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.
-
Ian Coleen,Ő kicsoda?
Szinte semmit nem tudok róla.
Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak. -
Egyetértek,Loui Rodriguez az elmúlt időszakban,gyakran mellényúlt,gyenge produkciók folyamán.
Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.
s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
Mode One - Leave the Bad Away
Jól énekel ebben. -
Andreas Kraemer presents AuraWave - Run
Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit.