42824
-
tibymasterxxl #42296 fülcsimanó, kizárólag arról irtam, ami a kérdés volt, speciel nem akartam mélyebbre ásni, mert AI -ról nincs jó véleményem!
Az, hogy mit fog okozni a közeljövőben inkább ne is irogassunk :( -
fülcsimanó2 #42295 Egyetértekl!
"Eltelt pár hónap és akaratomon kivül belefutottam ebbe-abba, pedig nem kerestem, aztán rájöttem, hogy AI uraság (ahogy én nevezem) fejlődik, de nagyon, úgy vocal mint kompozició terén."
Ez így igaz.
De!!!
Milyen világ felé haladunk?
Mesterséges zenék, mesterséges festmények, mesterséges építmények,mesterséges szobrok?? Mesterséges zene??
Előbb utóbb Beethoveen, Mozart és Fancy is jobb lesz mesterségesen? Hát nagyon kétlem.
Nekem még akkor is ez a véleményem, ha van jónéhány zene, ami tetszik ettől az AI-tól...
-
tibymasterxxl #42294 Először is bemutatkozom, nevem S. Tibi és elnézést kérek, amiért csak úgy beléptem ide és eszet akarok osztogatni, amiből nekem is kevés van, de háttérből már évek óta figyellek benneteket. Én már nem jelentek ki többé olyat, hogy lehetetlen. Az AI -ról pár hónapja, talán 1 éve én is kijelentettem, hogy soha nem tudja majd a vocalt megfelelően utánozni ... eltelt pár hónap és akaratomon kivül belefutottam ebbe-abba, pedig nem kerestem, aztán rájöttem, hogy AI uraság (ahogy én nevezem) fejlődik, de nagyon, úgy vocal mint kompozició terén. REYNAUD tedd fére az előitéleted és hallgatsd ezt meg, aztán kérdezlek, hogy tényleg lehetetlennek tartod ???
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.06.30. 08:51:07 -
Mozzart - Money (Roubix Remix)
-
Jeff Vincent - I'm Gonna Get Over This Broken Heart (bandcamp) -
Ahhoz képest hogy Grant Miller az egyik leg favorit előadó,illetve énekes,ez a dal Fancy változatában sokkal jobb.
Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással. -
Több mint egy éve feldobtam ide egy kiadványt.mellyel belesétáltam egy AI csapdába,ismert italo zenészhez köthető,ezért is.
A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.
Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.
Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.
Mint pld....
Lehetetlen ilyent AI által csinálni! -
polojana #42289 Grant Miller - Colder than Ice( Gerson Tellez Club remix)
-
fülcsimanó2 #42288 Nagyon nagy zene! -
polojana #42287 Mflex Sounds Team - Secreto Español
-
ItaloMucsacso70 #42286 Pedig sok esetben jobbak már mint az élőzenés kiadványok!
Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!
PL: DjAI - Summer Dream 2025
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52 -
Bitang jó! -
Gerson Tellez - Do You Really Need Me
Beszerzés:
Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link -
Thomas Anders... sings Modern Talking - MIDNIGHT LOVER (Official Video)
-
Ringo D.J. - Five Lights Bright (Vocal Version) sample (soundcloud link) -
Irene Cara - All My Heart (Bruno Guerrini 80 Remix)
-
Igazad van,az egyik legjobb 80s euro-disco dal,amiből készíthettek volna egy jobb rádió verziót. -
Hey Guys,
Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!
Köszönjük a megértést! -
Valami hasonlóra emlékszem,csak úgy lazán énekelgetett ,ha azt lehet annak nevezni,s ez kikerült a netre.
Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
Varázslatra volt szükség a stúdióban. -
gyula1971 #42277
Torrevado - Stay Away -
gyula1971 #42276 Tony Black - Electric Fever -
Sok éve járta a netet egy koncertfelvétele, asszem Varsóban lépett fel, ami katasztrófális macskanyávogás volt kábé.
Tehát igaz -
ItaloMucsacso70 #42274
Midnight Affaire - Shadows Of The Night
Released Date : Friday 27/6-2025
-
fülcsimanó2 #42273 Mi pár éve voltunk Enrique Iglesias koncerten az Arénában.
Inkább papája jött volna el, Julio Iglesias. Aki hibátlanul énekelt akár lemezen, akár élőben.
Nos, fiacskája tovább vitte a családi hagyományt, miszerint énekeljünk s abból nem lesz baj, méghozzá elég kifizetődő is.....azonban énekelni élőben nem tud. Szó szerint katasztrófa volt, amit a színpadon művelt. Szinte fájt, amit a kicsengetett nem kevés belépőjegy ára után kaptunk.
-
tibymasterxxl #42272 Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem :)))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán :D Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt :)))) -
Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért:))
A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
Marad az AI.:))
-
ItaloMucsacso70 #42270 Bőven meglettünk volna nélküle!
George Aaron - Midnight Girl 2025
-
gyula1971 #42269 DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART -
Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
Jó éjt.Heat is on! -
Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).
Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.
Fantasy (Radio Edit)
Jó éjt Béla! -
Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
-
Ott van az említettek közt,erre gondoltam.
Köszi.
-
Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk. -
Upsz!
Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
Help me please! -
Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
Köszi a korrigálást,igazad van. -
Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
Heaven Is Waiting
I Wanna Feel You
átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte. -
igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos. -
Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. ;) -
De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.))) -
Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.