Sziasztok ! Látom az ellenzék itt is működik rendesen.Senkit nem megbántani szerettem volna,szimplán örültem neki ,mire is vagyok képes különböző instrukcióból elkészíteni ezeket a zenéket.Nem erre számítottam,hogy 50 +os emberek rommá alázzanak.Akkor kezdem a szálló igeként alkalmazott mondatomat ! " A mesterséges intelligencia segítségével megszűnt a baromi hulladék zenék hallgatása."
Mertem olyat gondolni ,mindenki hallgat napi szinten rádiót a hulladék zenékre olyanokat gondoltam ,ami most a fiatalság körében beszarás. Nekem meg "hulladék" Ebben mi a trollkodás azt meg én nem értem !!!!!!!!!!!!!!!! Ez a sor kimaradt az olvasásból nem az italo zenékre gondoltam ""Nem kell várnom, míg valamelyik kedvenc előadóm valami újdonsággal rukkol elő""" Igen rájöttem ,nekem nincs itt helyem a saját korosztályom ,félre értelmezi az írásomat ! VALÓBAN AZT ÍRTAM AT ITALO FELHOZATALBAN VANNAK HULLADÉKOK ? hát ilyet nem írtam.Nektek viszont jó szórakozást a mások alázásához ,öregségemre nem hiányoznak az ilyen dolgok.Módod van rá törölj a csoportból ,köszönöm. Utoljára szerkesztette: fater68, 2024.07.15. 19:31:18